ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Μόνο... σενάρια!

Το leoforos.gr υπενθυμίζει τα κατά καιρούς δημοσιεύματα προς τον Σισέ, που παραμένουν... σενάρια, καθώς ο Τζιμπρίλαρος δεν φεύγει από το Τριφύλλι!


Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009! Η άφιξη του μεγαλύτερου επιθετικού που πάτησε ποτέ το πόδι του για να αγωνιστεί στην πατρίδα μας ήταν γεγονός. Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού είναι κατά καιρούς στόχος ομάδων του εξωτερικού και συγκεκριμένα ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ.
Λίγους μήνες μετά!
Από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από τους οπαδούς του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, με τη σχέση που τον διέπει πλέον με αυτούς να είναι αμοιβαία και αιώνια πιστή. Άλλωστε πολλάκις το έχει δηλώσει και ο ίδιος.
Τον πρώτο καιρό αμφισβητήθηκε από την κάθε είδους άμπαλη Κασσάνδρα. Ότι σκοράρει μόνο άμα του έρθει η μπάλα στα πόδια, ότι σκοράρει και ματώνει τα δίχτυα μόνο με τις μικρές ομάδες, και άλλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ακούγονταν σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Το γκολ στην πρεμιέρα με τον Εργοτέλη ήταν η αφετηρία. Τα δύο γκολ στην Καβάλα αλλά και στη Λάρισα τον έβαλαν αυτόματα στην καρδιά των οπαδών, και στο γκολ με τον Πανιώνιο ο ίδιος χτυπόυσε την καρδιά του με το τριφύλλι, δείχνοντας ότι είναι ήδη ένα με αυτούς!
Το κάθε γκολ του προκαλούσε παράνοια… κόλλημα με την πάρτη του αλλά και ανατριχίλα! Πώς να χάσεις το πρωτάθλημα όταν έχεις τέτοια παικτούρα στο ρόστερ σου; Το νταμπλ ήρθε ύστερα από 6 χρόνια ανομβρίας και ο ίδιος υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια και φέτος.
Ενδιαφέρον από τρεις
Από το καλοκαίρι του 2009 έως και σήμερα τρεις είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πάρτη του Τζιμπρίλαρου! Μπλάκμπερν, Άστον Βίλα και Λίβερπουλ έχουν κοιτάξει ξεχωριστά την περίπτωσή του.
Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα… πουλήσει αυτούς που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν! Το leoforos.gr υπενθυμίζει τις περιπτώσεις στις οποίες ο Γάλλος σουπερστάρ αναφέρθηκε ως μεταγραφικός στόχος ομάδων από την Πρέμιερ Λιγκ.
Εν αρχή ην η Μπλάκμπερν
Στο στόχαστρο της Μπλάκμπερν βρέθηκε, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, τον περασμένο Μάρτιο. Στις 27 Μαρτίου εκθέτουν τις δηλώσεις του Αλαρντάις για επιθετική προσθήκη:
Η περίπτωση του Γάλλου επιθετικού του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, φέρεται να απασχολεί έντονα τον τεχνικό της Μπλάκμπερν, Σαμ Άλαρντάις

«Έχουμε ανάγκη από ένα στράικερ. Η προτεραιότητα για την επόμενη σεζόν είναι ένας φορ. Σε όλο το πρωτάθλημα είχαμε πρόβλημα στο γκολ», ανέφερε ο προπονητής των «Ρόδων», δίνοντας τροφή για μεταγραφικά σενάρια, που στην προκειμένη περίπτωση εμπλέκουν  τον Σισέ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το calcionews24.com, ο Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και ο Ίβιτσα Όλιτς της Μπάγερν Μονάχου ήταν τα δύο ονόματα που γούσταρε και ήθελε τρελά ο Αλαρντάις.
Βίλα… ελέω Ουγέ
Στις 16 Νοεμβρίου έλαβε χώρα ένα ακόμα δημοσίευμα. Ο Τζιμπρίλαρος βρίσκεται στο στόχαστρο της Άστον Βίλα και συγκεκριμένα του τεχνικού της ομάδας Ζεράρ Ουγέ.
Το france football αναφέρει επί του θέματος:
«Αρχικά ο Ουγιέ ήθελε στον Γκιγιέμ Οαρό της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η περίπτωσή του θεωρείται πολύ δύσκολη, με αποτέλεσμα να στραφεί στον Τζιμπρίλ Σισέ τον οποίο ήθελε να πάρει στη Βίλα και τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Eφόσον ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου, μείνει εκτός Ευρώπης, θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή, καθώς ο Σισέ ποτέ δεν έκρυψε πως η παραμονή του στην Ελλάδα είχε σαν απώτερο στόχο την επιστροφή του στην Premier League. Ο Σισέ πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ήδη φέτος έχει πετύχει οκτώ γκολ σε εννέα ματς και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Μπέρμιγχαμ».

Απομένει να φανεί το κόστος με βάση το οποίο θα διαπραγματευτούν οι δύο ομάδες τη μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε έναντι 8,5 εκατ. από τη Μαρσέιγ και η διοίκησή του τον κοστολογεί στα 15 εκατ. προκειμένου να μην τον χάσουν εύκολα. Πάντως στα τέλη Σεπτεμβρίου ο μάνατζέρ του είχε δηλώσει πως πολύ δύσκολα θα φύγει ο πελάτης του από τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη».

Τελευταία η Λίβερπουλ
Κατά καιρούς η Λίβερπουλ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Τζιμπρίλαρο. Το σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο διαβάσατε στο leoforos.gr, αναφέρει:
«Ο Τζιμπρίλ κοιτάζει την επιστροφή του στη Λίβερπουλ. Ο πρώην σταρ του Άνφιλντ θέλει να επιστρέψει στη Λίβερπουλ. Ο Σισέ είχε υπογράψει στη Λίβερπουλ με προπονητή τον Ζεράρ Ουγιέ για 14 εκατομμύρια λίρες το 2004 και τώρα παίζει στον Παναθηναϊκό».
Παράλληλα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του 29χρονου στράικερ, ο οποίος αναφέρει:
«Στη Λίβερπουλ δεν είχα την ευκαιρία μου, στη Σάντερλαντ πέρασα καλά και φαντάζομαι την επιστροφή μου στη Λίβερπουλ».
Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...