ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο «νέος» καθάρισε για την Μπαρτσελόνα

Ο «νέος» καθάρισε για την Μπαρτσελόνα
Ένα καλάθι του νεοαποκτηθέντος Άλαν Άντερσον σχεδόν με την εκπνοή χάρισε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη στην έδρα της Μπιλμπάο με 65-63 για τη 14η αγωνιστική της ACB Liga, διατηρώντας την ομάδα του στην κορυφή. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ολοκλήρωσε την αντεπίθεση των Καταλανών, που ενάμιση λεπτά πριν το τέλος είχαν βρεθεί να χάνουν με 63-58. 

Ο Έραζεμ Λόρμπεκ και ο Άλαν Άντερσον με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα ήταν οι κορυφαίοι της «Μπάρτσα», ενώ ο Άλεξ Μουμπρού με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ ξεχώρισε από τους Βάσκους. Για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ο Δημήτρης Μαυροειδής σε 16 λεπτά είχε 2 πόντους (0/1 βολές, 1/3 δίποντα) και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης σε 10 λεπτά δεν σκόραρε (0/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο), αλλά μάζεψε 4 ριμπάουντ. 

Έντεκα νίκες έφτασε και η Ρεάλ Μαδρίτης, που συνήλθε από τη συντριβή της Πέμπτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα νικώντας άνετα με 84-57 τη Γρανάδα. Πρώτοι σκόρερ της «βασίλισσας» ήταν οι Νίκολα Μίροτιτς και Σέρχιο Γιουλ με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. 

Η Φουενλαμπράδα συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, καθώς έφτασε τις εννέα νίκες επικρατώντας 88-79 της Μενόρκα εκτός έδρας, ενώ επτά σερί επιτυχίες έφτασε η Βαλένθια που επιβλήθηκε της Καχασόλ με 78-73 με 21 πόντους του Ράφα Μαρτίνεθ. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...