ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

«Πλήγμα» με Ουρτάδο

Την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη περίμενε να δει στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε να ξέρει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή, αλλά του προέκυψε ο τραυματισμός του Ουρτάδο, για να του.. χαλάσει τα σχέδια. 
«Πλήγμα» με ΟυρτάδοΟ αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού αισθάνθηκε μια ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να εξακριβωθεί για τι ακριβώς πρόκειται. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μυϊκή ρήξη, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στον «Γηραιό». 

Από την άλλη πλευρά καλύτερα ήταν τα νέα από τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ναι μεν ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία για συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα του δευτέρου γύρου της Σούπερ Λίγκας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Έλληνα μπακ, αφού με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Μοντέστο και Μέλμπεργκ δυσκολεύεται στον καταρτισμό της αμυντικής του τετράδας. 

Μια πιθανή σύνθεση είναι με Γκαλίτσιο δεξιά, Αβραάμ Παπαδόπουλο με Ποτουρίδη στο κέντρο της άμυνας και Ραούλ Μπράβο ή Χολέμπας αριστερά. Αν αγωνιστεί τελικά ο Τοροσίδης, υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει τη θέση του Ουρτάδο δίπλα στον Ιμπαγάσα και όχι την κανονική του ως δεξιός μπακ. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα δείχνουν πως φανέλα βασικού θα πάρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. 

Από εκεί και πέρα αριστερά θα ξεκινήσει ο Ριέρα, ο Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης με τον Φουστέρ πίσω του και όπως πάντα η θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού έχει τρεις υποψήφιους. Ο Βαλβέρδε δεν έχει δείξει τις προθέσεις του, ωστόσο ο Ζαϊρί φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα και να ακολουθούν ως επιλογές οι Ρόμενταλ, Φετφατζίδης. 

Οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...