ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Περιμένει προτάσεις ο Τζιμπούρ


Ως ελεύθερος πλέον, ο Ράφικ Τζιμπούρ, περιμένει τις προτάσεις των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕΚ, παρότι υπήρξε πριν λίγους μήνες προφορική συμφωνία των δυο πλευρών και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί, χωρίς την συγκατάθεση της Ένωσης με όποια ομάδα επιθυμεί. Ήδη, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, ενώ και από το ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον.
Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν ομάδα από τη Γαλλία και τη Γερμανία να έχουν εντάξει τον παίκτη στη μετεγγραφική τους λίστας. Τόσο οι Γάλλοι, όσο και οι Αλγερινοί υπογραμμίζουν πως ο παίκτης έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από κάποια γερμανική ομάδα, με τις Στουρτγάρδη και Ανόβερο να είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι, ενώ οι Νανσί και Τουλούζ μελετούν την περίπτωση του παίκτη της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να του καταθέσουν και αυτές πρόταση συνεργασίας.
Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει μέσα στους επόμενους μήνες να έρθει σε συμφωνία με τον Τζιμπούρ προκειμένου να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της. Ο Αλγερινός επιθετικός θέλει αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, την ίδια στιγμή που η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να βρει την "χρυσή τομή" και με τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος επίσης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του σε άλλη ομάδα.
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...