ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν τελείωσε τίποτα»

Η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να αύξησε την διαφορά των δύο ομάδων στους δέκα βαθμούς, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να χαλαρώσουν και να μείνουν στην νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Επιστρέφει ο Μοϊσές ενόψει Πανιωνίου. «Τρέλανε» τους Γάλλους με την εμφάνισή του στο ντέρμπι ο Ζαϊρί. 
«Δεν τελείωσε τίποτα»


Το μόνο που δεν θέλει ο Βαλβέρδε από τους παίκτες του είναι να δει εικόνα χαλάρωσης στα επόμενα παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό πλέον προσπαθεί να τους έχει προσηλωμένους στις υποχρεώσεις της ομάδας. Αυτό το έδειξε και με πράξεις πριν από την προπόνηση της Τρίτης. 

Ο Ισπανός προπονητής μάζεψε τους παίκτες του πριν την έναρξη των ασκήσεων και τους μίλησε για λίγα λεπτά... «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ας έχουμε την διαφορά. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Μην γκρεμίσουμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι τώρα», τόνισε. 

Παράλληλα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην παρασυρθούν από την γενικότερη τάση των ημερών και ασχοληθούν με τις τιμωρίες και τις κλήσεις σε απολογία. «Εμείς έχουμε τις προπονήσεις μας και τους αγώνες μας. Αυτό πρέπει να μας απασχολεί και τίποτα άλλο», είπε στους ποδοσφαιριστές του, αφήνοντας τους στην συνέχεια να αρχίσουν τις ασκήσεις. 

Είναι δεδομένο πως ο Βαλβέρδε θα συνεχίσει να κάνει «πλύση» εγκεφάλου στους παίκτες του καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η βαθμολογική διαφορά μπορεί να δίνει ένα αβαντάζ στους Πειραιώτες, όσο όμως υπάρχουν κρίσιμα παιχνίδια (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) τόσο ο έμπειρος τεχνικός θα κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...