ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ποινή... κόσμου κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή. Έτσι, θα υποδεχθεί με κόσμο τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου.
Ποινή... κόσμου κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Με γεμάτες τις εξέδρες θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ την «Ένωση» για τα επεισόδια στον επαναληπτικό προημιτελικό του θεσμού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την ποινή αυτή οι «κιτρινόμαυροι» θα την εκτίσουν με τον Πανιώνιο την ερχόμενη αγωνιστική, ενώ θα κληθούν να βγάλουν από τα ταμεία τους και το ποσό των 100.000 ευρώ. Η ΑΕΚ μετά την απολογία ζήτησε από την επιτροπή να βγει η απόφαση σήμερα, όπως κι έγινε, ώστε να έχει κόσμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Στην απολογία της η Ένωση στάθηκε στο γεγονός ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο για κατηγορίες ευρείας κλίμακας επεισοδίων, ενώ στηρίχθηκε και στο δεδικασμένο που υπάρχει φέτος, όταν Άρης καιΠαναθηναϊκός για ευρείας κλίμακας επεισόδια τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική. Η ΑΕΚ ζήτησε να της επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, αφού η πλευρά της εξήγησε ότι η έκθεση της Αστυνομίας δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έγραψαν ο διαιτητής, ο παρατηρητής και ο 4ος στις δικές του εκθέσεις και βάσει του κανονισμού η έκθεση της Αστυνομίας είναι συμπληρωματική.

Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» τόνισαν ότι η έκθεση της Αστυνομίας λέει ότι στις 19.30 έγιναν επεισόδια, ενώ η Ένωση να τονίζει ότι η ευθύνη της ξεκινάει από τη στιγμή που έρχονται οι αποστολές, οι οποίες έφτασαν στο ΟΑΚΑ στις 19.40. Για την εισόδο των φιλάθλων η ΑΕΚισχυρίστηκε ότι οι οπαδοί ήθελαν να κρεμάσουν ένα πανό στις πινακίδες, κάτι που αρνήθηκε η ιδιωτική ασφάλεια του γηπέδου, ενώ γι' αυτά που έγιναν στο τέλος του αγώνα  ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε συνέβη μακριά από το ΟΑΚΑ.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...