ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ομπράντοβιτς: "Απόλαυση για εμάς και τον κόσμο"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ενόψει της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Πέμπτη, 21:45), υπογράμισε ότι η ρωσική ομάδα θα αγωνιστεί σαν να είναι τελικός. Πάντως, ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι κάθε αγώνας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ είναι «απόλαυση για εμάς και τον κόσμο μας».

«Πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα με οκτώ σερί παρουσίες σε φάιναλ φορ. Και για εμάς και για τον κόσμο είναι απόλαυση κάθε ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Το να αρχίζουμε εντός έδρας με αυτή την ομάδα είναι ό,τι καλύτερο. Είναι μία ομάδα με νέο προπονητή και μερικούς νέους παίκτες. Μία ομάδα που βρέθηκε στις ΗΠΑ κι αντιμετώπισε ομάδες του ΝΒΑ, αγωνίστηκε εξαιρετικά, κάνοντας και μία νίκη. Στην πρεμιέρα ήταν διαφορετική απ΄ ό,τι με τους Καβαλίερς. Κι αυτό γιατί ήταν κουρασμένοι από το ταξίδι, αλλά και γιατί η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο αγωνίστηκε πολύ καλά. Περιμένουμε μία... άλλη ΤΣΣΚΑ, θα είναι πιο επιθετική και θα αγωνιστεί σαν να ήταν τελικός».

Αναφερόμενος στις προσθήκες που έχει κάνει στο ρόστερ της, ο τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε: «Στο ρόστερ της, είναι σημαντική η παρουσία του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Απέκτησαν από την Τσιμπόνα τον Τζαμόντ Γκόρντον, πολύ σημαντικός και αθλητικός παίκτης. Δεν είναι ένα απλό πόιντ γκαρντ, καθώς του αρέσει και να σκοράρει. Ένας άλλος σημαντικός παίκτης είναι ο Μαριάνοβιτς, που αγωνίζεται στο "5". Περιμένουμε κάτι ανάλογο μ΄ αυτό που αντιμετωπίσαμε με την Παρτιζάν. Έχουν επίσης τον Σβεντ, ένας αθλητικός παίκτης με έφεση στα τρίποντα. Οι παλιοί είναι γνωστοί, ο Σμόντις, ο Χόλντεν, ο Σισκάουσκας, δεν ξέρουμε αν θα παίξει ο Κριάπα, υπάρχει κι ο Βοροντσέβιτς. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Σημαντικό στοιχείο για εμάς θα είναι η άμυνά μας. Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν 90 πόντους. Είναι το πρώτο σημείο-"κλειδί" για εμάς κι όλοι θα πρέπει να παίξουν σκληρή και δυνατή άμυνα».

Οσο για το αν ο αυριανός αγώνας θα είναι ένα δυνατό τεστ, είπε: «Δεν ξέρω αν είναι τεστ. Είναι απλώς ένα παιχνίδι. Ποιά είναι η διαφορά με τη Βαλένθια; Ή με τον Κολοσσό; Συμφωνώ ότι απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αφού αγωνίστηκε με πέντε παίκτες. Ως προπονητής λέω πάντα στους παίκτες μου ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις ομάδες. Σεβάσου τους άλλους και σεβάσου τον εαυτό σου. Το μόνο θέμα που θέτω πάντα στους παίκτες μου είναι ο σεβασμός, από το αυριανό μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Το να παίξουμε καλά ή άσχημα είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αλλά εκείνο που θέλω να δω είναι μία ομάδα με φιλοδοξία και θέληση».

Στη συνέχεια, ο «Ζοτς» τόνισε ότι περιμένει δυνατή ανταπόκριση του κόσμου: «Θέλω να δω και τον κόσμο να το αναγνωρίζει αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι το πρώτο ματς μετά από πέντε μήνες. Θα ήθελα επίσης να πω, όπως λέω κάθε φορά, να μας δείξουν τι περιμένουν από εμάς. Όλοι όσοι έρθουν σημαίνει για εμάς πως περιμένουν πολλά από εμάς. Μαζί με αυτούς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό».

Ο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι περιμένει μία διαφορετική ομάδα από αυτή που ηττήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης: «Το είπα ότι περιμένουμε μια διαφορετική ΤΣΣΚΑ. Έχουν περάσει επτά ημέρες από τότε. Είναι μία ομάδα που απαρτίζεται από πολύ υπερήφανους ανθρώπους. Θυμάμαι κι από τη δική μας εμπειρία πριν από 2-3 χρόνια πόσο δύσκολο ήταν να ξαναμπούμε σε κανονικό ρυθμό μετά το δικό μας ταξίδι στις ΗΠΑ. Γι΄ αυτό περιμένω μία ΤΣΣΚΑ με περισσότερη ενέργεια απ΄ ό,τι απέναντι στην Αρμάνι Τζινς. Αν και ιταλική ομάδα, έπαιξε πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...