ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

«Νίκη με Ολυμπιακό, αλλιώς...»

Ο Νικόλας Πατέρας θέλει να δει και πάλι την ομάδα που πήρε το νταμπλ, όπως τόνισε σε Νιόπλια, Αντωνίου και Φρέιτας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα μιλήσει με τους παίκτες σήμερα ή αύριο: «Νικήστε τον Ολυμπιακό αλλιώς θα έχετε να κάνετε μαζί μου», θα είναι το μήνυμά του.


Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» πήγε χθες στην Παιανία και αφού μίλησε με τον Νίκο Νιόπλια στη συνέχεια ανέφερε στον προπονητή του «τριφυλλιού», αλλά και στους Αντωνίου – Φρέιτας να σφίξουν τα λουριά: «Θέλω να δω και πάλι την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα. Αυτό που είδα στο ντέρμπι δεν ήταν ομάδα και μου ήρθε να κλείσω την τηλεόραση από τα νεύρα μου. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη, με τρομερή χαλάρωση κι έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας. Η ΑΕΚ έπαιζε με τα δεύτερα και μας νίκησε με το πάθος της, ενώ οι δικοί μας ακριβοπληρωμένοι παίκτες περπατούσαν».
Ο Πατέρας τόνισε στον Ελληνα τεχνικό, στον διευθυντή ποδοσφαίρου, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες: «Σφίξτε τα λουριά, πάρτε κεφάλια αν χρειαστεί, ανεξάρτητα από ονόματα και θα έχετε τη στήριξη της διοίκησης. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποδίδει με βάση την αξία του ρόστερ του. Δεν υπάρχει πια καμία δικαιολογία».
Ο Νικόλας Πατέρας θα μιλήσει σήμερα ή αύριο στους παίκτες και θα τους στείλει ξεκάθαρο μήνυμα: ««Νικήστε τον Ολυμπιακό αλλιώς θα έχετε να κάνετε μαζί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...