ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Καπετάν(ι)ος στο «Γεντί Κουλέ»


Με τον Καπετάνο να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε στο 104' ο Σολάκης, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ» και προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου.Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και για τη Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε απέναντι στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» να πάρει την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου. Οι Βολιώτες επικράτησαν με εκτέλεση πέναλτι του Καπετάνου στο 104’ των Κρητικών, ένα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Σολάκης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για ένα γκολ που πέτυχαν και τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το ριπλέι να δικαιώνει την απόφαση του διαιτητή.

Κακό το πρώτο μέρος

Δύο διαφορετικά πρόσωπα είχε ο σημερινός αγώνας στην κανονική του διάρκεια. Αρχικά στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έδειξαν ένα συντηρητικό πρόσωπο, κοιτάζοντας πρωτίστως να μη δεχτούν κάποιο τέρμα από το να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Καλύτερο θέαμα, διαμαρτυρίες και δοκάρι

Στην επανάληψη ο ρυθμός ειδικά στο ξεκίνημα ανέβηκε κατακόρυφα. Με τον ΟΦΗ να έχει μπει πιο δυνατά έγιναν φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Η μεγαλύτερη έγινε στο 52’ όταν ο Βλόνταρτσικ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον βοηθό ωστόσο να σηκώνει τη σημαία του. Όπως φάνηκε και από το ριπλέι και παρότι η φάση ήταν δύσκολη, ο Πολωνός επιθετικός ήταν, έστω και λίγο, πιο μπροστά από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού Βόλου. Ωστόσο η μεγαλύτερη φάση του ματς ήταν και πάλι για τον ΟΦΗ, με τον Μανούσο στις καθυστερήσεις να στέλνει με δυνατό σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιακούποβιτς.

Πέναλτι, γκολ και τέλος…

Στην παράταση τα πάντα κρίθηκαν στο 103’. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Σολάκης ανατράπηκε καθαρά από τον Λιαπάκη κερδίζοντας το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Καπετάνος διαμορφώνοντας το τελικό 0-1. Από το γκολ και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε η παραμικρή φάση, με τους Βολιώτες να παίρνουν την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Κιάσσος, Σταυρακάκης (24' λ.τ. Μονιάκης), Νικλητσιώτης (72' Μανούσος), Λιαπάκης, Σοϊλέδης (88' Γκουεΐ), Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μπερτίν, Κατσικογιάννης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα (41' λ.τ. Γιακούποβιτς), Nτολεζάι, Κάστρο, Καμπάνταης, Φραντζιπάνε, Καπετάνος, Τόμας, Σέλεσι, Ρίκκα, Ρόκας (50' Μητρόπουλος), Μπρέσκα (80' Σολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...