ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

"Ρονάλντο ο Νο 1, δεύτερος ο Μέσι"!


Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "Telemadrid" ξεκαθάρισε ότι για εκείνον ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, με τον Λιονέλ Μέσι να έρχεται δεύτερος."Ο Μέσι ο νούμερο ένα στον κόσμο; Ο Κριστιάνο; Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Εάν θεωρήσουμε τον Μέσι το νούμερο ένα, ο Κριστιάνο είναι το νούμερο δύο και αντίστροφα.Αν δηλαδή πει κανείς ότι ο Κριστιάνο είναι ο πρώτος, αυτό σημαίνει πως ο Μέσι είναι ο δεύτερος. Για μένα είναι ξεκάθαρο πως ο Κριστιάνο είναι το νούμερο ένα στον κόσμο.
Ο Κασίγιας; Είναι ο πρώτος των πρώτων",
τόνισε ο "special one", μή χάνοντας ουσιαστικά την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να εξυψώσει και να ανέβασει την ψυχολογία δύο δικών του "παιδιών".
Όσο για τους κερδισμένους τίτλους στην καριέρα του αλλά και το τί αποζητά έχοντας στα χέρια του το τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος στάθηκε στη σημασία που έχει για εκείνον το "τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά":"Με ποδοσφαιρικούς όρους, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η διοργάνωση των διοργανώσεων, η σημαντικότερη. Όσον αφορά στην ποιότητα, είναι και πάλι η σημαντικότερη.
Δεν θέλω να φανώ εγωιστής, αλλά θα ήθελα το Τσάμπιονς Λιγκ αυτό το χρόνο για να υπερασπιστώ τον τίτλο μου και το θέλω για τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Είμαι ο τεχνικός αυτής της φιλόδοξης ομάδας, θέλω να ξαναφέρω τη Ρεάλ εκεί που πρέπει να είναι. Μία νίκη παραμένει μία νίκη.
Το να κατακτάς το Τσάμπιονς Λιγκ, σημαίνει απλά ότι κατακτάς το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει σημασία αν είναι το πρώτο μου, το δεύτερο ή το τρίτο.
Θυμάμαι το ίδιο, κάθε λεπτό όλων των Κυπέλλων που έχω κατακτήσει. Θα το θυμάμαι το ίδιο ακριβώς και όταν θα είμαι 70 ετών, τα πάντα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες.
Δεν ξεχνιέται με τίποτα το Τσάμπιονς Λιγκ",
κατέληξε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...