ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

«Τζόλε» και Αμανατίδης κατά της βίας


Στην αίθουσα «Red Cafe» του «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν οι πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Γιώργος Αμανατίδης, που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, καθώς και άλλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού. Εκεί υπό την παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μίχα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βελτίωση του ελληνικού αθλητισμού, ενώ την αντίθεσή τους στη βία, στο ντόπινγκ και την έλλειψη προσβασιμότητας έδειξαν Αναλυτικά όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τίτλο «Ναι στον υγιή αθλητισμό»:

«Το μήνυμα ελήφθη. Με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της ιατρικής και του αθλητισμού αλλά και δεκάδων φίλων του Πειραιά πραγματοποιήθηκε στο RED CAFÉ του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης" η ημερίδα με θέματα από τον χώρο του αθλητισμού που διοργάνωσε ο συνδυασμός «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία».

Την αντίθεσή τους στη βία, στο ντόπινγκ και την έλλειψη προσβασιμότητας έδειξαν οι πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και οΓιώργος Αμανατίδης, που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο παραολυμπιονίκης και τρίτος στη κατάταξη της παγκόσμιας κολύμβησης Βασίλης Τσαγκάρης, επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, η πρωταθλήτρια στο πένταθλο Αργυρώ Στρατάκη, ο ομοσπονδιακός προπονητής στίβου Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και ο Δημήτρης Πατατούκας, Γιατρός Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης, Δ/ντης ΕΣΥ στο Ασκληπιείο Βούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...