ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πέρασε άνετα από την Κατερίνη ο Αστέρας

Κρις, Μάρτινς και Μπακασέτας πανηγυρίζουν Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρόκριση για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 3-1 στην Κατερίνη του Πιερικού σε αγώνα για τη Δ' φάση της διοργάνωσης. Ο Καρέρα στο 13', ο Φρανκού στο 50' και ο Ροτζέριο στο 78' πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Πουλάκου στο 24'.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και, αφού έχασαν κάποιες ευκαιρίες, προηγήθηκαν στο 13' με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο πλασέ του Καρέρα. Ο Πιερικός απάντησε στο 24', όταν ο Πέντα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ουριμπάρι και ο Πουλάκος αξιοποίησε την "εσχάτη των ποινών".

Στη συνέχεια, μάλιστα, οι "ασπρόμαυροι" είχαν κάποιες ευκαιρίες να πάρουν και προβάδισμα με τους Λόπεζ και Χατζή, αλλά στο 50' ο Φρανκού, αφού συνδυάστηκε με τον Αράς και κέρδισε μία κόντρα, πλάσαρε εύστοχα τον Καρακούτση και "έγραψε" το 1-2.

Η ομάδα της Κατερίνης προσπάθησε, κυρίως με τον Πέντα, να απαντήσει εκ νέου, χωρίς όμως επιτυχία και στο 78' ο Ροτζέριο "κλείδωσε" τη νίκη του Αστέρα, σκοράροντας από κοντά μετά από πλασέ του Καρέρα και ασθενή απόκρουση του Καρακούτση.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Ι.Λαζαρίδης, Τασίδης, Κ.Λαζαρίδης (46' Χατζής), Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης, Πέντα, Λόπεζ (74' Kωνσταντινίδης), Πουλάκος (46' Αμπράμοβιτς).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Ορόθκο, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Κρις, Αράς (80' Φορτούνης), Καρέρα, Ρίος (46' Ροτζέριο), Μπαστία, Φρανκού (62'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...