ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Άνετα η Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν εκμεταλλεύτηκε τις αναβολές των αναμετρήσεων των υπόλοιπων πρωτοπόρων στην Ολλανδία και με τη νίκη της 3-1 επί της Ρόντα, αποσπάστηκε 4 βαθμούς στην κορυφή. «Αντίο» του Αφελάι, ο οποίος αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα.
Άνετα η Αϊντχόφεν


Η μοναδική αναμέτρηση από το πρόγραμμα της Κυριακή που διεξήχθη ήταν εκείνη της Αϊντχόφεν με την Ρόντα, καθώς λόγω της σφοδρής κακοκαιρίες που πλήττει την Ολλανδία όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια αναβλήθηκαν. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα με 3-1, όμως δύο γεγονότα ήταν αυτά που έκλεψαν την  παράσταση. Το πρώτο ήταν ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Τζόναθαν Ρέις στο 17’ και το άλλο ήταν το «αντίο» των φιλάθλων στον Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα, την Μπαρτσελόνα. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με γκολ του Ρέις και είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις δύο μοναδικές τους επισκέψεις στην εστία του Ίσακσον ευτύχησαν να ισοφαρίσουν προσωρινά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαντουίρ. Τα γκολ των Μπεργκ στο 53’ και Ντζούτζακ στο 68’, όμως, επανέφεραν τις ισορροπίες και οι παίκτες της Αϊντχόφεν θα αναχωρήσουν για τις χειμερινές τους διακοπές έχοντας 4 βαθμούς και ένα παιχνίδι περισσότερο από την δεύτερη Τβέντε. 

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...