ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανδρεάδης: «Έτσι ούτε στα πλέι οφ»

Στους πανηγυρισμούς για το Σούπερ Καπ έχουν μείνει στον Ολυμπαικό σύμφωνα με τον Ανδρέα Ανδρεάδη
Την απογοήτευσή του για την ήττα από τον Εθνικό εξέφρασε ο Ανδρέας Ανδρεάδης.Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αφού άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του, ξεκαθάρισε πως αν συνεχίσει έτσι η ομάδα, δεν θα πάει ούτε στα πλέι οφ. Ο Εβρίτης κεντρικός ανέφερε μετά το τέλος του ματς: «Δυστυχώς κάναμε μία ακόμα κακή εμφάνιση. Δεν παίξαμε καλά. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στο δεύτερο σετ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με 3-1.
Κάνουμε εύκολα το λάθος. Ο καθένας προσπαθεί να νικήσει μόνος του. Πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε ομάδα.
Δεν γίνεται να χάνουμε από Εθνικό και ΠΑΟΚ, χωρίς φυσικά να θέλω να υποβιβάσω τις δύο αυτές ομάδες. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο.
Αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω ούτε στα πλέι οφ».

Για το τι φταίει: «Επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Κάποιοι δεν θέλουν α τα καταλάβουν. Μείναμε στο Σούπερ Καπ. Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό που ήταν απροπόνητος και νομίσαμε πως γίναμε υπερομάδα».

Για την συνέχεια: «Είναι με τον Ηρακλή. Πολύ καλή ομάδα ο Ηρακλής. Δεν θα έχουμε τύχη αν παίξουμε έτσι».

Για τον Εθνικό: «Μαχητικός ο Εθνικός. Έχει πολύ καλούς ξένους παίκτες. Ο Κουμέντακης πήγε αρκετά καλά. Πιστεύω ότι θα μείνει στην κατηγορία».


Σιδηρόπουλος: «Τεράστια νίκη»

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος ανέφερε: «Είναι τεράστια νίκη, παρότι ακόμα είναι αρχή του πρωταθλήματος. Γέμισε το γήπεδο και υπήρξε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Σήμερα μας έκατσε το ματς. Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε τόσο καλή απόδοση και έτσι ήρθε η νίκη έστω και δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός αν είχε καλύτερη τακτική θα μας κέρδιζε εύκολα. Βοήθησε πολύ ο κόσμος. Παίξαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς και νικήσαμε τον Ολυμπιακό και όχι μία τυχαία ομάδα. Πλέον το επόμενο με την Καλαμαριά είναι πιο κρίσιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...