ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League

Μέσα σε μια εβδομάδα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ κοντράρονται για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ –τώρα για το πρωτάθλημα και όχι για το Κύπελλο ΟΠΑΠ- με στόχο να πλασαριστούν καλύτερα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. Στο άδειο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη και ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα αντιμετωπίζει την ΑΕΛ. Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας το παιχνίδι ανάμεσα στην Καβάλα και στον Αστέρα Τρίπολης. Όλες οι αναμετρήσεις ζωντανά από τον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και το www.sport-fm.gr 
Τα λένε και πάλι...Κυριακή, 6/3 

Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης (15:00, NovaSports 2) 

Διπλό και… φύγανε για «τελικό»! Μετά τις τεράστιες (για διαφορετικούς λόγους) νίκες σε Τούμπα και Σέρρες, το πιο καθοριστικό (μέχρι το… επόμενο) ματς για τους στόχους τους, το έχουν μπροστά τους! Το κέρδος για όποιον το αφήσει νικηφόρα πίσω (τέταρτη θέση για Καβάλα, θέση εκτός ζώνης για τον Αστέρα) απαντά σε όποιον αμφιβάλλει. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπιτσίδης (Θράκης) 

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη» 


Ολυμπιακός-Εργοτέλης (15:00, ΝΕΤ) 

Και… αισθητική αγωγή και μαθηματικά! Με το συνδυασμό θεάματος και της πρώτης από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να κατακτήσει και… αριθμητικώς τον τίτλο, ο Ολυμπιακός θέλει να «χρωματίσει» το άδειο (λόγω τιμωρίας) «Καραϊσκάκη». Με το μαξιλαράκι του +10, αλλά χωρίς περιθώρια για χαλαρότητα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν μπελάδες με τον (λεβέντη συχνά εκτός έδρας) Εργοτέλη. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου) 
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τουμπάκαρης (Αθηνών) 

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη» 


Ατρόμητος-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 3) 

«Ασ’ τους… Ολυμπιακούς, εδώ θέλουμε βαθμούς»! Προερχόμενοι από καλά παιχνίδια με «ερυθρόλευκους» (οι μεν με του Βόλου για το Κύπελλο, οι δε με του Πειραιά για την… επιβίωση), Ατρόμητος και Πανιώνιος παίζουν «τα ρέστα τους» στο Περιστέρι. Κι αν το φύλλο των γηπεδούχων μοιάζει καλύτερο (δύο βαθμούς μπροστά), αρκεί ένα νεοσμυρνιώτικο «κόλπο» για να βάλει για τα καλά κι αυτούς στο άγχος της χρεωκοπίας (Football League). 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά) 
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά) 

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου 


Λάρισα-Παναθηναϊκός (17:15, NovaSports 2) 

Ζητείται ελπίς -και κίνητρο! Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνει λόγο (και κουράγιο) να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, το «τρίποντο» είναι το μόνο που έχει περιθώριο να ψάξει εναντίον του η Λάρισα. Ο δραματικός πόντος με τον Άρη κράτησε απλά… διασωληνωμένους τους «βυσσινί» και αν η δεύτερη απόπειρα των «πράσινων» να ξεπεράσουν το ντέρμπι εξελιχθεί καλύτερα από την πρώτη (Ατρόμητος), το «μοιραίο» θα μοιάζει πιο αναπόφευκτο από ποτέ. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς) 
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας) 

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA» 


ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1) 

Τώρα που «γνωριστήκανε», θα τα λένε συχνά! Μετά την ισοπαλία με… νικητή (ΠΑΟΚ) για το Κύπελλο, οι «δικέφαλοι» συναντώνται για τρίτη φορά φέτος, με προοπτική να ξανασμίξουν άλλες τόσες -μαζί με τα πλέι οφ! Εκεί όπου θα αυξήσει τις πιθανότητες να μπει δυναμικά η ΑΕΚ, αν νικήσει πρώτη φορά εντός έδρας στο 2011 (!). Αλλά και όπου θα αγχώνεται μήπως δεν… παρευρεθεί τελικά ο ΠΑΟΚ, αν κάνει τέσσερις τις συνεχόμενες ήττες του στο πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών) 
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Καρατζίκας (Αθηνών) 

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ 
Τα χθεσινά παιχνίδια 
Αν και για τους περισσότερους ευρωπαϊκούς προορισμός και η επίδειξη απλής ταυτότητας είναι αρκετή, καλό είναι εκεί στο Βόλο –αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι- να έχουν έτοιμα και διαβατήρια, στην περίπτωση που η κλήρωση τους στείλει σε.. μέρη εξωτικά. Νίκη που τον βάζει στα πλέι-οφ και μέσω αυτών, Ευρώπη για τον Ολυμπιακό Β. (3-0 τον Πανσερραϊκό). 

Σε ένα παιχνίδι με επεισοδιακό φινάλε, η Ξάνθη επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας, ενώ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος νικητής καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Άρη. 

Σάββατο, 5/3 

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 3-0 

Άνετα κι ωραία, με ευρωπαϊκό αέρα ομάδας που ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το πάρει, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ακόμη ένα τρίποντο στη φετινή «κούρσα», επικρατώντας 3-0 του Πανσερραϊκού για την 25η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στα ταλαιπωρημένα και απελπισμένα «λιοντάρια», τα οποία δείχνουν συμβιβασμένα με την ιδέα του υποβιβασμού, και με τη νίκη πέρασαν, έστω και προσωρινά, στην τρίτη θέση του πίνακα, πάνω από την ΑΕΚ. Διαβάστε περισσότερα. 

 

Άρης-Ηρακλής 0-1 

Με γκολ του Ιάκομπ στο φινάλε, ο Ηρακλής πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (1-0), έβγαλε (σχεδόν) οριστικά τους «κίτρινους» εκτός στόχων μιας και είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν τα play-off, ενώ την ίδια στιγμή απέκτησε απόσταση… ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Το δοκάρι του Κόκε σε σουτ του Ισπανού μόλις στο δεύτερο λεπτό και η διπλή ευκαιρία του Ηρακλή λίγο πριν το τέρμα που σημείωσε ο Ρουμάνος, με τον Σηφάκη να βρίσκεται σε ετοιμότητα, ήταν το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κρατήσει (ακόμα) κανείς από αυτό το μέτριο 90λεπτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Διαβάστε περισσότερα. 

 

SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα 2-1 

Το πείραμα με τους δύο επιπλέον βοηθούς διαιτητή (βοηθοί γραμμής) στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ είχε απόλυτη επιτυχία και έτσι η επιτροπή κανονισμών της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας άναψε το «πράσινο φως» για την χρησιμοποίησή τους και στο Euro 2012. Διαβάστε περισσότερα. 

 

 

 



Η επόμενη αγωνιστική (26η) 

Σάββατο, 12/3 

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (17:15) 
Πανσερραϊκός-SKODA Ξάνθη (17:15) 
Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30) 

Κυριακή, 13/3 

Εργοτέλης-Ατρόμητος (15:00) 
Πανιώνιος-Λάρισα (15:00) 
ΑΕΚ-Καβάλα (17:15) 
Κέρκυρα-Άρης (17:15) 
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...