ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Προπονήθηκε με τη Σάλκε ο Χαριστέας!

Στην προπόνηση της Σάλκε το πρωί της Τετάρτης έλαβε μέρος ο Άγγελος Χαριστέας. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη γαλλική Αρλ. Ο γερμανικός Τύπος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο 30χρονος φορ από τους «βασιλικούς μπλε», όπου ήδη αγωνίζονται άλλοι δύο συμπατριώτες του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Πλιάτσικας. 
Προπονήθηκε με τη Σάλκε ο Χαριστέας!


Ο «Χάρι» έχει καλό όνομα στη Γερμανία από τη θητεία του σε Βέρντερ Βρέμης, Λεβερκούζεν και Νυρεμβέργη. Στην επιθετική της γραμμή η Σάλκε διαθέτει τους Ραούλ, Χούντελαρ, Φαρφάν και Γκαβράνοβιτς, αλλά μετά την παραχώρηση του Έρικ Γέντρισεκ στη Φράιμπουργκ δεν αποκλείεται ο Φέλιξ Μάγκατ να αναζητεί μία εναλλακτική λύση για τη γραμμή κρούσης. 

«Θα μείνω 1-2 μέρες εδώ για να προπονηθώ. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω περισσότερο», δήλωσε στην «Bild» ο Χαριστέας, ενώ ερωτηθείς αν ελπίζει να κερδίσει ένα συμβόλαιο, απλώς χαμογέλασε. 

«Είναι στις προπονήσεις για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια σκέψη να τον αποκτήσουμε», δήλωσε ο προπονητής της Σάλκε, Φέλιξ Μάγκατ.  

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...