ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η πρόκριση… φέρνει Ζεκά

Η πρόκριση… φέρνει Ζεκά

Για σήμερα μετατέθηκε η συνάντηση μεταξύ των Δημήτρη Γόντικα και Ζεσουάλδο Φερέιρα, η οποία –αρχικά- ήταν προγραμματισμένη για χθες. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφυγε μετά το μεσημέρι από τα γραφεία για μια σημαντική συνάντηση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί κατά μια ημέρα αυτή με τον Πορτογάλο προπονητή.

Σήμερα, λοιπόν, θα τεθούν επί τάπητος αρκετά ζητήματα, αλλά τουλάχιστον στα μεταγραφικά έχουν καθοριστεί οι προτεραιότητες. Οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση κι άλλων –πιθανότατα- δύο παικτών, με βαρύτητα να πέφτει στην κάλυψη του κενού του τραυματία Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Ζεκά είναι ο πρώτος υποψήφιος και χαίρει της εκτίμησης του Φερέιρα καθώς μπορεί να παίξει και ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως κεντρικός χαφ.

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη για τα φετινά οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟ. Η Σετουμπάλ αξιώνει περίπου 500.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Οι πράσινοι προσπαθούν να ρίξουν την τιμή του. Οι αρχικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν μετά από το παιχνίδι με την Οντένσε.

Μάλιστα, εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει την πρόκριση θα πάρει τρία εκατομμύρια ευρώ και τότε θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Ζεκά. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται, αλλά θα παίξει ρόλο και η στάση της πορτογαλικής ομάδας.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...