ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Επιμένουν οι Ιταλοί για Αγγερ

Αγγερ και Μπέλαμι πανηγυρίζουν Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ίντερ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ντάνιελ ʼγγερ. Ο Ράφα Μπενίτεθ θεωρεί πως ο διεθνής Δανός επιθετικός μπορεί να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αν και ο ίδιος ο παίκτης δε φέρεται διατεθειμένος να αφήσει άμεσα στο "ʼνφιλντ" για το "Τζιουζέπε Μεάτσα".

Οι ιταλικές εφημερίδα "Tuttosport" και "Gazzetta Dello Sport" υπογραμμίζουν με νέα δημοσιεύματά τους πως ο ʼγγερ θα είναι ο αντικαταστάτης του Βάλτερ Σάμουελ στο ρόστερ των "νερατζούρι" και μάλιστα, η συγκεκριμένη μετεγγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο.

Ο μάνατζερ του Δανού αμυντικού, Περ Στέφενσεν τόνισε στην ιστοσελίδα "Goal" για τα ιταλικά σενάρια: "Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν παίζει για τον σύλλογό του, τότε όλοι αρχίζουν να θεωρούν πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Πάντα υπάρχουν φήμες για πιθανές μετεγγραφές, όπως και τώρα με τον Ντάνιελ και την Ίντερ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση και ο πελάτης μου έχει συμβόλαιο με την Λίβεροπουλ έως το 2014".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...