ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πηγή sport-fm

Κοντά στην απόκτηση του Ζερεμί Μενέζ βρίσκεται η Μίλαν η οποία συμφώνησε με τον άσο της Ρόμα και πλέον θα αρχίσει διαπραγματεύσεις και με τους «τζιαλορόσι» για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη στους πρωταθλητές.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Mediaset, ιδιοκτησίας ουσιαστικά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Μίλαν έχει συμφωνήσει με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και πλέον καλείται να τα βρει και με την Ρόμα, σε ένα ποσό που θα φτάνει τα δέκα εκατ. ευρώ.

Η Ρόμα δύσκολα θα πει «όχι» σε αυτά τα χρήματα καθώς αφενός ο Μενέζ δεν έχει προσφέρει πάρα πολλά σε αυτή την τριετία που βρίσκεται στην ομάδα και αφετέρου ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του άλλοτε άσου της Μονακό, θα είναι η δεύτερη μετακίνηση παίκτη της Ρόμα στην Μίλαν, καθώς είχε προηγηθεί αυτή του Μεξές.

Παράλληλα, στην πρωταθλήτρια Ιταλίας κινούνται και για την απόκτηση του Μάξουελ σε περίπτωση που δεν πάρει κοινοτικό διαβατήριο ο Ταϊβό. Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Μπαρτσελόνα, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Ίντερ, βρίσκεται στην λίστα των παικτών προς αποχώρηση από τους πρωταθλητές Ευρώπης και βρίσκεται στα υπόψιν του Αλέγκρι.
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...