ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μoραθωνοδρόμος... Μόρας!!!

Μoραθωνοδρόμος... Μόρας!!!
Κάποτε σύχναζε στα προάστια του Πειραιά κι έπινε τον καφέ του εκεί που χτυπούσε η καρδιά του Ολυμπιακού. Έπρεπε, όμως, να διανύσει μια τεράστια διαδρομή πριν πλησιάσει η επιστροφή εκεί που ήταν το 2003. Το gazzetta.gr παρουσιάζει την ανατρεπτική πορεία του Βαγγέλη Μόρα. Ανήσυχο πνεύμα…

Η Λάρισα συνηθίζει να είναι περήφανη για τα παιδιά της. Δεν αφήνει να ξεχαστούν, ούτε να ξεχάσουν πού έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Φουσκώνει από περηφάνια για τα κατορθώματά τους, έστω κι αν δεν κατάφερε να τα αξιοποιήσει. Ο Φάνης Γκέκας, που έπρεπε να πάει στην Καλλιθέα για να φτιάξει την καριέρα του και ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος άφησε τον κάμπο για τον Κορυδαλλό, ώστε να δει την πορεία του να απογειώνεται.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα στοιχημάτιζαν πως πρόκειται για ένα παιδί του Πειραιά και θα έψαχναν τις… ολυμπιακές του καταβολές, προκειμένου να τον συνδέσουν με την πιθανότατα επόμενη ομάδα του. Ο Βαγγέλης Μόρας, όμως, γεννήθηκε στη Λάρισα στις 26 Αυγούστου του 1981 και ξεκίνησε την καριέρα του στους Αμπελόκηπους, μια μικρή ομάδα της πόλης του. Η ΑΕΛ τον απέκτησε το 1999, όμως δεν τον αξιοποίησε. Έπαιξε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής τη σεζόν 2000-01 σε 19 παιχνίδια. Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε εκείνη τη σεζόν, ο ίδιος προβιβάστηκε. Ίσως γιατί η Προοδευτική, που κατέκτησε την τρίτη θέση, δεν κατάφερε σε δύο παιχνίδια να νικήσει τους Θεσσαλούς.

Βασικός και αναντικατάστατος σε αμφότερες τις αναμετρήσεις, ο Μόρας ξεχώρισε και ο Γιάννης Καρράς είχε το «μάτι» για να διαλέξει εκείνους που εκτός από ουσία θα του πρόσφεραν και «λεφτά» στο άμεσο μέλλον. Ο 20χρονο αμυντικός, θα έβρισκε στον Κορυδαλλό τον Ευθύμη Κουλουχέρη, αλλά και τους Πάντο και Τάτση. Όλοι τους θα έκαναν τον ίδιο κύκλο. Μια χρονιά στη Β’ Εθνική, μια άνοδος, μια σεζόν στα μεγάλα σαλόνια και η συνέχεια αναμενόμενοι. Θα έφευγαν στην πορεία, κάνοντας πλουσιότερο το σύλλογο και δικαιώνοντας τις προσδοκίες του προέδρου. Ο Μόρας, ωστόσο, θα ήταν ο τελευταίος της παρέας, που θα άφηνε την ομάδα. Είδε τον παρτενέρ του στην άμυνα να φεύγει τον Γενάρη για τον Ολυμπιακό και τους έτερους δύο να ακολουθούν προς τον ίδιο προορισμό το καλοκαίρι.

Η δική του σειρά θα ερχόταν στις αρχές Αυγούστου και κατόπιν πολλών επεισοδίων. Φωνές και τσακωμοί του Γιάννη Καρρά με τον Γιάννη Γρανίτσα, απειλές για προσφυγή στη FIFA και μια καταγγελία από τον ίδιο τον παίκτη ότι είχε πλαστογραφηθεί η υπογραφή του σε αποδείξεις πληρωμών. Η λύση θα ερχόταν στις 7 Αυγούστου και ο Βαγγέλης Μόρας θα υπέγραφε στην ΑΕΚ, με την Προοδευτική να εισπράττει 260.000 ευρώ και να διατηρεί 25% ποσοστό μεταπώλησης.

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

http://www.gazzetta.gr/protagonistes/item/113130-kkk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...