ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τόφας: "Πήρα μεγάλο ρίσκο"

Τόφας και Παυλής πανηγυρίζουν Ο Γιώργος Τόφας που στο παρελθόν άνηκε στην ΑΕΚ και την τελευταία μέρα των μεταγραφών έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΚΠΡ. Ο 21χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός φιλοξενήθηκε στον "Sentra FM 103,3", όπου αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταγραφής του...

Αναλυτικά:
- Για το παρασκήνιο της μεταγραφής στην Κ.Π.Ρ.: "Είχα μείνει ελεύθερος τελευταία ημέρα των μεταγραφών 31η Αυγούστου. Το είχα ζητήσει από την αρχή αλλά δεν με αφήναν και τελικά την τελευταία ημέρα μου δώσανε την ελευθέρας. Πήρα ένα μεγάλο ρίσκο, να έρθω στην Αγγλία και την Κ.Π.Ρ., δοκιμαστικά. Θεώρησα πως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία γιατί από την αρχή που πήγα στην Κύπρο είχα πει ότι ήθελα να φύγω για το εξωτερικό. Τώρα με κάποιες καταστάσεις που είχαν γίνει στην Ανόρθωση το καλοκαίρι, προτίμησα να φύγω και να το ρισκάρω. Είχα πει καλύτερα να μείνω χωρίς ομάδα παρά στην Ανόρθωση, έτσι όπως ήταν τα πράγματα στην ομάδα εκείνη την στιγμή, με τον ερχομό του κυρίου Όγιος. Το ρίσκαρα, μου βγήκε σε καλό, τελείωσαν όλα χτες καλά και πλέον είμαι παίκτης της Κ.Π.Ρ. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και να συνεχίσω την καριέρα μου και να παίξω και να δείξω αυτά που μπορώ".

- Για την δοκιμή του στην Κ.Π.Ρ. και το πέρασμά του από την Ελλάδα: "Η ιστορία εξελισσόταν όλο το καλοκαίρι μέσω DVD και κάποια στιγμή θέλησαν να με δουν και αυτοί να αγωνίζομαι σε κάποια παιχνίδια με τις ρεζέρβες. Αγωνίστηκα σ' ένα παιχνίδι όπου και σκόραρα και έτσι έγινε. Ήμουν στην πρώτη ομάδα επί Φερέρ στην ΑΕΚ, όταν ήρθε ο Δώνης πήγα δοκιμαστικά στην Μίντλεσμπρο, όπου μου πρότειναν συμβόλαιο εκεί, όμως υπήρχε ένα πρόβλημα με την ΑΕΚ που ζητούσε λεφτά και εκεί κόλλησε η μεταγραφή μου. Γι' αυτό μετά κατέληξα στην Ανόρθωση".

- Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ: "Η Κ.Π.Ρ. Πρωταγωνιστεί, είμαστε στη δεύτερη θέση και θέλουμε να ανέβουμε στην Πρέμιερ Λίγκ. Έχει δυνάμεις η ομάδα και δυνατότητες να το καταφέρει, είναι πολύ δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα στην Τσάμπιονσιπ".

- Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: "Θα ήθελα να επιστρέψω στην ΑΕΚ κάποια στιγμή, γιατί άφησα πίσω κάτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...