ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Για το Μπάμπεργκ ταξιδεύει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το πρωί της Τρίτης με τους Γερμανούς να υποδέχονται με σεβασμό τους «ερυθρόλευκους» εξηγώντας ότι ανήκουν στην τριάδα των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας, Κρις Φλέμινγκ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάμπεργκ ότι :

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανήκει κατά την άποψη μου στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Για να έχουμε κάποια τύχη, πρέπει να κρατήσουμε τον αριθμό λαθών μας στην επίθεση όσο το δυνατόν πιο χαμηλά. Το κλειδί κατά την άποψη μου είναι κατά πόσον θα καταφέρουμε να μειώσουμε τον αριθμό των επιθέσεων».

Επίσης, ο προπονητής της Μπάμπεργκ επισήμανε ότι «ελπίζω να φέρουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο μέχρι τα playoffs. Είναι πάντα για εμάς μια μοναδική βοήθεια» συμπληρώνοντας ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα έχει την υποστήριξη αρκετών φίλων του από την Γαλλία (σ.σ. αλλά και όλη την κεντρική Ευρώπη).

Ο Φόλκερ Σιξτ συμπλήρωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι «οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα από τα μεγαλύτερα highlight στην Ευρωλίγκα, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που έχει μόνο ένα έναν στόχο, να φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης». Έπειτα, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάμπεργκ ανέλυσε τους παίκτες του Ολυμπιακού ολοκληρώνοντας με το ότι «οι παίκτες της Μπάμπεργκ δεν πρέπει να κοιτάξουν τα ονόματα και τις επιτυχίες των αντιπάλων τους, αλλά να προετοιμαστούν ακριβώς όπως πριν από κάθε ματς, να δείξουν σεβασμό και να παίξουν σκληρά στην άμυνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...