ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Μην το κάνουμε και playstation!»

Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια θα πρέπει να λαμβάνουν οι διαιτητές στο ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, ο οποίος όμως θέλει να υπάρχει και ένα μέτρο: «Μην το κάνουμε και Playstation».
«Μην το κάνουμε και playstation!»
Παρά τη βοήθεια που επιθυμεί να δώσει στους διαιτητές, ο Πλατινί τίθεται εναντίον της εισαγωγής της νέας τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο. «Μην το κάνουμε και Playstation!» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο σάιτ της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σκωτίας. Αφορμή είναι η συζήτηση για τη χρήση της τεχνολογίας, προκειμένου να μην υπάρχει αμφιβολία αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

«Ένας διαιτητής δεν φτάνει στη σύγχρονη εποχή, με 20 κάμερες να καλύπτουν τον αγώνα. Είναι άδικο. Οι κάμερες βλέπουν τα πάντα, αλλά ο διαιτητής έχει μόνο δύο μάτια. Κάθε φορά που κάνει ένα λάθος, το τηλεοπτικό πλάνο τον εκθέτει», είπε αρχικά ο πρόεδρος της UEFA.

Ενώ συνέχισε: «Γι' αυτό τα τελευταία δέκα χρόνια ζητώ να βελτιώσουμε τις συνθήκες και να στηρίξουμε τους διαιτητές. Το σύστημα νοσεί εδώ και 40 χρόνια και για να γίνει κανείς διαιτητής πρέπει να είναι μαζοχιστής! Εμείς θέλουμε να τους βοηθήσουμε, γι' αυτό και τοποθετήσαμε δύο επιπλέον διαιτητές στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Όσο περισσότερα μάτια υπάρχουν, τόσο πιο εύκολα θα παρθεί η σωστή απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...