ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Ξεχάστε Άρη και Παναθηναϊκό»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη, υπογραμμίζοντάς τους πως θα πρέπει να είναι το μόνο πράγμα το οποίο θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους αυτήν τη στιγμή.
«Ξεχάστε Άρη και Παναθηναϊκό»
Σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε εστίασε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω. «Ξεχάστε τον Άρη. Το ματς αυτό πέρασε. Επίσης θα πρέπει να ξεχάσετε προς στιγμήν και ότι έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να το σκέφτεστε αυτό τώρα», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια τους επισήμανε πως «μπροστά μας έχουμε τώρα την Ηλιούπολη. Το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο εκεί. Πολλοί από εσάς ζήσατε τον αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό και καταλαβαίνετε το πόσο σημαντικό είναι το να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να προχωρήσουμε στον θεσμό αυτό».

Ευκαιρία για Νέμεθ, Μήτρογλου και όχι μόνο...
Στο μεταξύ στο παιχνίδι της Τετάρτης αναμένεται να πάρουν ευκαιρία οι Νέμεθ και Μήτρογλου. Επίσης δεν αποκλείεται να παίξουν κατά της Ηλιούπολης οι Ποτουρίδης, Μοντεστό καθώς και άλλοι παίκτες, που δεν έχουν έως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...