ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κάλεσμα Μήτρογλου στους οπαδούς

Κάλεσμα Μήτρογλου στους οπαδούς
Για τη νίκη επί της Κέρκυρας, τον προσεχή αγώνα με τον Πανσερραϊκό αλλά και την παρουσία του κόσμου της ομάδας μίλησε ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο διεθνής Έλληνας στράικερ του Πανιωνίου, Κώστας Μήτρογλου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς και πριν το ξεκίνημά του, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Μάλιστα θα έλεγα ότι έγινε δυσκολότερο μετά την αποβολή και την ισοφάριση της Κέρκυρας. Εμείς όμως ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας και πεισμώσαμε μετά την αποβολή. Ξέραμε όμως ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό κάναμε. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, που δημιούργησαν όλη τη φάση. Ο Φανούρης μπόρεσε και έκανε τη σέντρα στο σωστό σημείο, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο το γκολ. Γενικά όμως, όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και έδειξε από την αρχή πως ήταν ανώτερη ομάδα από την Κέρκυρα».


Για κόσμο της ομάδας τόνισε: «Ήταν πολύ σημαντική η βοήθειά τους. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μας βοήθησαν να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Πλέον τους περιμένουμε κοντά μας και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Είναι το τελευταίο που θα δώσουμε φέτος στην έδρα μας και θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...