ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ξανά στα κόκκινα ο Πρίντεζης!

Ξανά στα κόκκινα ο Πρίντεζης!
«Τελειωμένη» είναι η επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος φόργουορντ θα βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει τον δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους» ως το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής φόργουορντ της Μάλαγα θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδος για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν. Το μόνο που απομένει για να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα ο Πρίντεζης είναι να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Τότε, θα υπάρξουν συζητήσεις από μηδενική βάση για νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται ο Έλληνας άσος να παίξει και στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα υπογράψει σήμερα το συμβόλαιό του και είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα αφήσει εκτός από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τον Ματ Νίλσεν. Έτσι, στις θέση «4» οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τους Μαυροκεφαλίδη, Έρτσεγκ και Πρίντεζη.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ματ Νίλσεν είχε μετακομίσει στον Πειραιά ως αντικαταστάτης του Λίνας Κλέιζα, όμως η μεταγραφή του στην πορεία θεωρείται αποτυχημένη παρά τη στήριξη του Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Στις αρχές Μαρτίου, ο τεχνικός της Μάλαγα, Τσους Ματέο, έθεσε εκτός ρόστερ για την ACB τον Πρίντεζη, τη θέση του οποίου πήρε ο Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ. Ο διεθνής φόργουορντ μέτρησε φέτος 6,2 πόντους και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 19 αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ σε 14 αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα είχε 5,6 πόντους και 2,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...