ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Φεύγει από την Στουτγάρδη ο Καμορανέζι

Ο τεχνικός διευθυντής της Στουτγάρδης, Φρέντι Μπόμπιτς, αποκάλυψε ότι ο Μάουρο Καμορανέζι είναι ελεύθερος να αποχωρήσει από την ομάδα από τώρα, εάν βρει πρόταση που να καλύπτει την ομάδα.
Φεύγει από την Στουτγάρδη ο Καμορανέζι


Η μεταγραφή του Μάουρο Καμορανέζι προκάλεσε θόρυβο στη Γερμανία, και οι οπαδοί περίμεναν ότι με ηγέτη τον Ιταλό, με αργεντίνικες  ρίζες, άσο θα κατάφερναν σπουδαία πράγματα.
Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι, και ο παίκτης που είχε φτάσει και ένα βήμα πριν τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, φεύγει από την Γερμανία μετά από την προσωπική του επιθυμία να αποχωρήσει. Κατά πάσα πιθανότητα η τραγική πορεία της ομάδας συνετέλεσε σε αυτή του την απόφαση, μαζί με το γεγονός ότι έχει εμφανιστεί μόλις επτά φορές με τη φανέλα της Στουτγάρδης και δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Μπρούνο Λαμπάντια.
«Μιλήσαμε στο προπονητικό κέντρο και συμφωνήσαμε ότι αν βρει ομάδα και αν θέλει να φύγει, τότε μπορεί», είπε ο τεχνικός διαιτητής της Στουτγάρδης και συνέχισε: «Αναγκαστικά συμφωνήσαμε με την επιθυμία του, αλλά πρέπει να πάει σε μια ομάδα που θα καλύψει τις οικονομικές μας απαιτήσεις. Μέχρι τότε, θα δουλέψουμε μαζί για να τον βοηθήσουμε επαγγελματικά».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...