ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πλήγμα με Μπατίστ

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Μάικ Μπατίστ. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Πεντάστερου έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στην γάμπα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Οπερ σημαίνει πως θα απουσιάσει σίγουρα από τις αναμετρήσεις με Αρη και ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Εφές Πίλσεν, Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague. Πλήγμα που γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως απουσιάζει και ο Αλεξ Μάριτς. 
Κόντρα σε Αρη, ΑΕΚ και Εφες ο Παναθηναϊκός θα πάει με ψηλούς τους Κώστα Τσαρτσαρή και Ιαν Βουγιούκα, ενώ ο Μάριτς έχει ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Στόχος πλέον είναι Μπάτιστ και Μάριτς να είναι πανέτοιμοι στις 8 Γενάρη και το ματς με τον «αιώνιο» καρπαζοεισπράκτορα του ελληνικού μπάσκετ στο πρώτο φετινό πάρτι στο ΟΑΚΑ. 
Η ανακοίνωσης της ΚΑΕ:
Ο Μάικ Μπατίστ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σήμερα το πρωί. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου στο αριστερό πόδι. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλάνε για απουσία περίπου δύο εβδομάδων από την ενεργό δράση.

Πηγή Leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...