ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Άλβες: «Ποτέ στη Ρεάλ»

Άλβες: «Ποτέ στη Ρεάλ»
Μπορεί ο Ντάνι Άλβες να μην τα έχει βρει ακόμη με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως ο ίδιος τόνισε ότι ποτέ δεν θα πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2012 και μέχρι στιγμής στις διαπραγματεύσεις του με τους «Μπλαουγκράνα» υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να βλέπουν την πόρτα… ανοιχτή. Το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από τις φήμες, όταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη είναι διαθέσιμος.

Ο Άλβες έκανε δηλώσεις στα ισπανικά τονίζοντας ότι αν τελικά φύγει από την Μπαρτσελόνα, η «Βασίλισσα» δε θα είναι μέσα στους πιθανούς προορισμούς του. «Δε θα έπαιζα ποτέ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αν φύγω από την Μπάρτσα, δε θα πήγαινα ποτέ εκεί. Η πιθανότητα της Ρεάλ έχει πια περάσει για μένα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας μεγάλος προπονητής, θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστώ μαζί του και, μάλιστα, μία φορά έφτασα κοντά στο να συμβεί. Ξέρει καλά τι όπλα να χρησιμοποιεί απέναντι στον κάθε αντίπαλο και έχει κερδίσει τα πάντα στην καριέρα του», ήταν οι δηλώσεις του 27χρονου άσου.

Να τονίσουμε, πάντως, ότι η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει να είναι το φαβορί για την απόκτησή του, να οι διαπραγματεύσεις με τη νυν ομάδα του καταλήξουν σε ναυάγιο, καθώς φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 42 εκατ. ευρώ στους Ισπανούς και παράλληλα να κάνει τον ίδιο έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο…

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...