ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τσέλσι καλεί Σβαϊνστάιγκερ !

Τσέλσι καλεί Σβαϊνστάιγκερ Την περίπτωση του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ εξετάζει σοβαρά η Τσέλσι, η οποία θέλει να ενδυναμώσει την μεσαία της γραμμή με παίκτες κλάσης και ο ηγέτης της Μπάγερν Μονάχου πληρεί όλες τις προδιαγραφές.
Αποφασισμένος να διατηρήσει την Τσέλσι στην κορυφή της Αγγλίας είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και για αυτόν τον σκοπό φαίνεται διατεθειμένος να προσθέσει παίκτες παγκόσμιας κλάσης στην ομάδα. Έτσι, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» έχει βάλει στο στόχαστρο τον κινητήριο μοχλό της Μπάγερν Μονάχου στην μηχανή της, τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.
Ο Γερμανός μέσος έχει συμβόλαιο με την βαυαρική ομάδα ως το 2011, με την ρήτρα αποδέσμευσής του να φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Ρώσου επιχειρηματία. Όμως, η Τσέλσι δεν είναι η μόνη που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σβαϊνστάιγκερ, αφού και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, συγκαταλέγονται στους υποψήφιους αγοραστές του.
Πάντως, από την πλευρά της, η Μπάγερν Μονάχου φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο Μπάστιαν δεν είναι για πούλημα. Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του, ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Κρίστιαν Νέρλινγκερ ξεκαθάρισε: «Ο Μπάστιαν είναι παίκτης-κλειδί για μας, δεν έχουμε σκοπό να τον πουλήσουμε και μακάρι να τον έχουμε στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...