ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Θέλει το τρίποντο στη Νέα Σμύρνη

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Λεονάρντο Η ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα πετυχημένα αποτελέσματα εντός συνόρων. Η Ενωση με το καλύτερο δυνατό κλίμα στην ομάδα, αλλά και με αρκετές απουσίες θα προσπαθήσει να φύγει από τη Νέα Σμύρνη την Κυριακή με το τρίποντο, το οποίο ίσως να τη φέρει και πιο κοντά στην κορυφή. Αυτό θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα του ντέρμπι των "αιωνίων" το Σάββατο.

Ο Μπλάνκο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, όμως ο Αργεντινός δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, καθώς υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο. Η σοβαρότητα της κατάστασης του θα διαπιστωθεί εντός της ημέρας, όταν και βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν το βάζει κάτω, παρά τις πολλές ατυχίες. Ο Ισπανός με πολλές απουσίες έφυγε με το διπλό από το Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να αποχωρήσει με κατεβασμένο το κεφάλι στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ μαθαίνει να ζει με τις απουσίες και είναι έτοιμη για ακόμα μία δύσκολη αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...