ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα Σισέ σε Μπλαν!

Μήνυμα Σισέ σε Μπλαν
Δεν φαίνεται διατεθειμένος να τα παρατήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ από την εθνική Γαλλίας και στέλνει το μήνυμα του, με δηλώσεις του στην «L’ Equipe» στον Λοράν Μπλαν.Αρχικά ο Γάλλος επιθετικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. «Μπορούμε ακόμα να προκριθούμε. Πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις. Θα πρέπει να κερδίσουμε τη Ρούμπιν Καζάν στην έδρα της και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας απέναντι στη Μπαρτσελόνα».

Στη συνέχεια μίλησε για την καριέρα του στην εθνική Γαλλίας. «Δεν συμμετείχα στο EURO 2004, αλλά επέστρεψα. Τραυματίστηκα δύο φορές (2004 και 2006), αλλά επανήλθα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήμουν στις πρώτες επιλογές. Αυτή τη στιγμή δεν μου έχει τηλεφωνήσει κανείς, αλλά δεν απελπίζομαι».

Για να προσθέσει: «Ήμουν έτοιμος να προπονηθώ. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι άσχημο να τελειώσω έτσι από την Εθνική. Ποτέ δεν απέδωσα ευθύνες σε κανέναν. Αν ήταν έτσι θα είχα δώσει ονόματα. Αν δω ότι κάποιος φταίει θα του το πω προσωπικά».

Ο άσος του Παναθηναϊκού περιμένει να τον παρακολουθήσει κάποιος από την εθνική ομάδα της χώρας του στα δύο ματς με Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακό. «Ελπίζω ο ομοσπονδιακός προπονητής να με δει. Κάτω τα πάντα για να είμαι σε καλή κατάσταση. Ελπίζω ότι κάποιος άνθρωπος της Γαλλίας θα είναι εκεί για να με δει και μα με κρίνει σε δύο μεγάλα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...