ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ντελ Πιέρο: «Γιούβε ή εξωτερικό»

Μπορεί να έχει φτάσει αισίως τα 36 αλλά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν δείχνει διατεθειμένος να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο «πιντουρίκιο» ξεκαθάρισε ότι αν δεν συνεχίσει στην Γιουβέντους θα αποχωρήσει εκτός Ιταλίας.
Ντελ Πιέρο: «Γιούβε ή εξωτερικό»
Το συμβόλαιο του Ντελ Πιέρο λήγει το καλοκαίρι και υπάρχουν αμφιβολίες κατά πόσο η Γιουβέντους θα του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο ίδιος μιλώντας στην Gazzetta dello Sport ξεκαθάρισε ότι εάν δεν ανανεώσει με τους «μπιανκονέρι», τότε θα αναζητήσει τη τύχη του εκτός Ιταλίας.

«Εννοείται πως σκέφτομαι ότι θα σκοράρω στο καινούργιο γήπεδο της Γιουβέντους (το οποίο θα είναι έτοιμο τη νέα σεζόν). Η απόφαση για το συμβόλαιό μου θα είναι κοινή με την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, είτε με την Γιουβέντους είτε εκτός Ιταλίας».

Ο Ντελ Πιέρο βρίσκεται στο Τορίνο από το 1993 κι έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο (μόνο το EURO λείπει από την συλλογή του) και παρόλα αυτά δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την εθνική Ιταλίας, εφόσον του ζητηθεί. «Εάν ο Τσέζαρε Πραντέλι με καλέσει, εγώ θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...