ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«Έκλεισε» ο Σανκαρέ

«Έκλεισε» ο Σανκαρέ
Ο Σενεγαλέζος Καλίφα Σανκαρέ αναμένεται να πλαισιώσει τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όλοφ Μέλμπεργκ, μαζί με τον νεαρό Ποτουρίδη, στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της ομάδας του, ο 26χρονος διεθνής Σενεγαλέζος Καλίφα Σανκαρέ «έκλεισε» στον Ολυμπιακό, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο και από ό,τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το θέμα του κεντρικού αμυντικού ήταν το αντικείμενο της συζήτησής τους.

Οι δύο διοικήσεις έχουν έλθει σε συμφωνία, αλλά επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μπροστά του τα πλέι οφ, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Ο ύψους 1,90 Σανκαρέ αποκτήθηκε από τη Μονς το προηγούμενο καλοκαίρι και φέτος είχε πολύ καλή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα με 25 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε πέντε ματς για το κύπελλο σκοράροντας μία φορά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Σενεγάλης.

Τέλος, οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να μίλησαν και για την περίπτωση του Γιακούποβιτς, καθώς κάποιοι στην Πλατεία Αλεξάνδρας θεωρούν τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια, ειδικά στην περίπτωση που ο Πάρντο αποτελέσει οριστικά παρελθόν και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να αποκτήσει δύο τερματοφύλακες.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...