ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

O Nτελγκάδο, ο «Γιόβα» και οι… βόμβες!

O Nτελγκάδο, ο «Γιόβα» και οι… βόμβες!
Το www.sportfm.gr που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντελγκάδο, αποκαλύπτει το σχέδιο με Ριέρα και Γιοβάνοβιτς, τις …δήθεν πασχαλιάτικες βόμβες, τις «κρυφές βόμβες», αλλά και τον σοβαρό προβληματισμό για τον Αργεντίνο της Λυών. Ποιος άλλος είναι κλεισμένος πλην του Χαβίτο!

Του Μιχάλη Τσόχου 

Το όνομα του Ντελγκάδο κυριαρχεί πλέον στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι από την ημέρα που διαβάσατε από το www.sportfm.gr πρώτοι την είδηση για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Αργεντινό μεσοπειθετικό. Ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, αλλά εξακολουθεί να τον έχει ψηλά στη λίστα του. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Ολυμπιακός έχει ψάξει καλά την υπόθεση από όλες τις απόψεις ξέρει το κασέ του Αργεντίνου που δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως (και είναι με πτωτικές τάσεις) ξέρει ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και έχει έναν και μοναδικό προβληματισμό. 

Επειδή είπαμε ότι τον έχουν ξεψαχνίσει τον παίκτη έχουν πληροφορηθεί ότι φέτος δεν είχε πολλές συμμετοχές στη Λυών λόγω δύο τραυματισμών. Οι τραυματισμοί δεν είναι σοβαροί υπό την έννοια του να επηρεάζουν την καριέρα του, αλλά είναι… ύποπτοι. Πρόκειται για θλάσεις οι οποίες μάλιστα από το ψάξιμο που έκαναν στον Ολυμπιακό έμαθαν ότι ήταν και οι δύο βαριάς μορφής και στο ίδιο σημείο. Πράγμα που τους προβλημάτισε λιγάκι. Βεβαίως μπορεί να είναι απλώς μία υποτροπή η δεύτερη θλάση. Να μην έκαναν σωστή εκτίμηση δηλαδή οι γιατροί να επανήλθε γρηγορότερα και να έπαθε υποτροπή ο παίκτης. Δεν παύει πάντως να είναι δύο θλάσεις στο ίδιο σημείο. Αφήστε που κατά τη διάρκεια της χρονιάς φαίνεται πώς είχε κανά δύο ακόμη φορές ζήτημα με μυικούς τραυματισμούς μικρότερης σημασίας που τον άφησαν για λίγο έξω. Αυτός λοιπόν είναι ο μοναδικός προβληματισμός που έχουν στον Ολυμπιακό. Βεβαίως δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν έχουν κλείσει ακόμη τον παίκτη. 

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να έχουν το τελικό οκέι τόσο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος δείχνει σε πρώτη φάση θετικός, όσο και από τον Μαθία εφόσον συνεργαστούν μαζί του. Οσο για τους σκάουτερ του συλλόγου αυτοί το έχουν δώσει ήδη, με την υποσημείωση για τους μυικούς τραυματισμούς. Ο παίκτης είναι σχεδόν βέβαιο πλέον ότι δεν θα συνεχίσει στη Λυών και οι μάνατζέρ του αφήνουν να εννοηθεί ότι έχει πρόταση από άλλη ομάδα της Γαλλίας (Μπορντό;), από μία τούρκικη, αλλά και από δύο μεξικάνικες οι οποίες πληρώνουν και πολύ καλά και ξέρουν και πολύ καλά τον παίκτη. Ο ίδιος όμως δείχνει να προτιμά την Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι δέλεαρ που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να του το προσφέρει. 

Οι… βόμβες 
Οσο για την έντονη φημολογία για την… πασχαλινή βόμβα αυτή μάλλον είναι ράδιο αρβύλα. Εκτός εξαιρετικού απρόοπτου ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη μεταγραφική ενίσχυσή του μετά το Πάσχα και αφού έχει υπάρξει οριστική κατάληξη τόσο στο θέμα του Μαθία, αλλά και ορισμένα ακόμη (δύο μάλλον) ραντεβού του Μαρινάκη με τον Βαλβέρδε. 

Πάντως ονόματα σαν αυτό του Ντελγκάδο φαίνεται πώς υπάρχουν και άλλα στη λίστα του Ολυμπιακού. Υπάρχουν δηλαδή ορισμένες ακόμη περιπτώσεις καλών παικτών σε καλή ηλικία και με νορμάλ απαιτήσεις σε ότι έχει να κάνει με τα συμβόλαιά τους που στον Ολυμπιακό τα εξετάζουν πολύ προσεκτικά. Απλώς φέτος έχουν φροντίσει και οι διαρροές των ονομάτων αυτών προς τον Τύπο είναι λιγοστές. Μιλάμε για περιπτώσεις παικτών κυρίως από την γαλλική, αλλά και την ισπανική αγορά (όχι απαραίτητα Γάλλοι ή Ισπανοί) οι οποίοι είναι σε καλή ηλικία, έχουν καλό όνομα και είτε μένουν ελεύθεροι, είτε οι ομάδες τους τους παραχωρούν έναντι μικρού αντίτιμου γιατί δεν παίζουν πολύ σε αυτές. 

Υπάρχει μία τέτοια περίπτωση στην Ισπανία για παράδειγμα που ο Ολυμπιακός την κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, γιατί στην Πειραϊκή ΠΑΕ τη θεωρούν εξαιρετική, αλλά δεν είναι βέβαιοι αν όντως αυτόν τον παίκτη που δεν μένει ελεύθερος η ομάδα του τον πουλάει με μόλις 1 ή 1,5 εκατ. ευρώ όπως τους μεταφέρουν. Αν όντως είναι έτσι και ο παίκτης θέλει να έρθει Ελλάδα τότε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής (μέσος) θα γίνει η Νο1 προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. 

Η σούπερ… τράμπα 
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ Μαθία και Ολυμπιακού ήταν και μία σούπερ τράμπα. Αυτή ανάμεσα στον Ριέρα και τον Γιοβάνοβιτς. Ο Μαθία άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να φέρει τον Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό σχεδόν ως ελεύθερο (ή τέλος πάντων η Λίβερπουλ θα ζητήσει πολύ λίγα χρήματα). Από τον Ολυμπιακό του απάντησαν ότι θα το έβλεπαν πολύ ζεστά αν δεν υπήρχε στην ομάδα ο Ριέρα. Επί της ουσίας είπαν στον Μαθία αν βρεις ομάδα για να δώσουμε τον Ριέρα, τότε ναι την επόμενη ημέρα το πρωί θα τον κλείσουμε τον Γιοβάνοβιτς. Και ο Μαθία ίσως και να έχει τον τρόπο να την κάνει αυτή την σούπερ τράμπα. Όχι απαραίτητα με την Βαλένθια που έχει γραφτεί, αλλά ίσως με την Μάλαγα αν οι Αραβες καταφέρουν να την κρατήσουν στην πρώτη κατηγορία. 

Οι «Ελληνες» 
Οσο για την ελληνική αγορά ακόμη τα πράγματα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση τον Χαβίτο που είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού και τον Αμπντούν που επί της ουσίας τον έχει κλείσει και μόνο αν ο Βαλβέρδε ή ο Μαθία αλλάξει άποψη ή αν στο μεταξύ βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο δεν θα ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή. Από εκεί και πέρα και τον Τζαβέλλα θα ήθελαν, αλλά δεν έχουν προχωρήσει παρά μόνο σε προκαταρκτικές συζητήσεις και τον Μόρα έχουν σταντ μπάι και την δύσκολη περίπτωση του Παπασταθόπουλου τσεκάρουν και τους νεαρούς Φορτούνη, Ανάκογλου βλέπουν, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό. Αλλωστε ο Μπράβο δεν είναι ακόμη οριστικά παρελθόν και όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι αλλάζει άποψη και θα πει «ναι» στα 600.000 ευρώ το χρόνο. Όπως έχει αλλάξει άποψη και ο Πάρντο και υπογράφει σχεδόν με όσα όσα!. Οπότε για όλα αυτά τα θέματα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για μετά το Πάσχα.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...