ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μετά τα πλέι οφ για Γεωργιάδη

Μετά τα πλέι οφ για Γεωργιάδη
Σε δεύτερο πλάνο έχουν περάσει, στην παρούσα χρονική στιγμή, τα μεταγραφικά για την ΑΕΚ, αφού προέχει ο τελικός της 30ης Απριλίου με τον Ατρόμητο, αλλά και τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της, η «Ένωση» αναμένεται να κινηθεί και πάλι για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό. Χιμένεθ: «Με δουλειά και ταπεινότητα έρχονται οι επιτυχίες». 

Όσο τα αγωνιστικά θέματα «τρέχουν», οι μεταγραφές θα παραμένουν στάσιμες στην ΑΕΚ. Ο τελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό όλων, όπως και τα πλέι οφ που ακολουθούν, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει εγκαταλειφθεί. Μετά το τέλος των αγώνων διαβάθμισης, ο «Δικέφαλος» αναμένεται να κινηθεί και πάλι για τον Γιώργο Γεωργιάδη, η περίπτωση του οποίου είχε εξελιχθεί σε σίριαλ τον Ιανουάριο. 

Η πρόταση που είχαν καταθέσει οι «κιτρινόμαυροι» έφτανε τις 600.000 ευρώ, συν κάποια έμψυχα ανταλλάγματα, αλλά δεν είχε γίνει δεκτή από τον Πέτρο Θεοδωρίδη, ο οποίος ζητούσε ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου. Ο υποβιβασμός, ωστόσο, της ομάδας των Σερρών στην Football League, αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του Πανσερραϊκού, αν και ο παίκτης έχει δικαίωμα να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έναντι 100.000 ευρώ περίπου. Το έργο της ΑΕΚ αναμένεται να δυσκολέψει το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, τόσο από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όσο και του εξωτερικού. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...