ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Μαρινάκη με οπαδούς


Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα έχει συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης με τους οργανωμένους οπαδούς των "ερυθρόλευκων", με αφορμή τις συλλήψεις που έγιναν την Τετάρτη σε συνδέσμους από την Αστυνομία. Δεν βιάζονται για Μιραλάς οι κόκκινοι.Τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη το πρωί και τα όσα επακολούθησαν στη συνέχεια (κάποια επεισόδια από αγνώστους), έχουν προβληματίσει τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, που θα έχει συνάντηση με τους οπαδούς την Πέμπτη.Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνομιλία με εκπροσώπους των φίλων του Ολυμπιακού, αφού ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θέλει να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους οπαδούς της ομάδας.

Κύριο θέμα της συζήτησης θα είναι οι μετακινήσεις των οργανωμένων οπαδών, αφού το νομοθετικό πλαίσιο έχει γίνει πιο αυστηρό με αποτέλεσμα ακόμα και το παραμικρό επεισόδιο είτε εντός του γηπέδου είτε έξω από αυτό, θα θέτει σε κίνδυνο την έδρα της ομάδας.

Εκτός από αυτό ο κ. Μαρινάκης θα ζητήσει καλύτερη οργάνωση των συνδέσμων, έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα όπως αυτό της Τετάρτης.

Δεν βιάζεται για Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς τείνει να εξελιχθεί ως η πιο επιτυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού (βάση απόδοσης και κόστους) το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφού τα στοιχεία που προσθέτει στο παιχνίδι των κόκκινων έλειπαν από την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό.

Το κακό όμως είναι πως ο Βέλγος δεν ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Σεντ Ετιέν. Η ρήτρα απόκτησης του είναι κοντά στα 2.5 εκ. Ευρώ και αν οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους, θα πρέπει να την ενεργοποιήσουν μέχρι τον Γενάρη.

Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και περιμένουν να πέσει η τιμή του, αφού τα 2.5 εκ. Ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό για την εποχή που ζούμε. Δεν αποκλείεται ωστόσο μέσα στους επόμενους δυο μήνες να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Βέλγου άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...