ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τα είπαν Μαρινάκης, Φετφατζίδης και υιός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον πατέρα του, προκειμένου να μιλήσουν για την κοινή πορεία και το λαμπρό μέλλον.



Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, δεν υπάρχει λεπτό που να μην... τρέχει για την ομάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί μ' ένα μεγάλο κεφάλαιο, όπως είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης.Έτσι λοιπόν, το "αφεντικό" των Πειραιωτών αποφάσισε και κανόνισε ραντεβού με τον "Φέτφα" αλλά και τον πατέρα του, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Μετά τα εμφατικά πρωτοσέλιδα για το ταλέντο και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του 20χρονου άσου, είναι λογικό να υπάρξει κίνδυνος να πάρουν τα... μυαλά του άερα.

Στην περίπτωση του "Φέτφα" τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι κι αυτό το γνωρίζει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που συζήτησε με τον πατέρα αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη, λύσεις για να μην ξεφύγει ο μικρός από τους στόχους του.

Ο Γιώργος Φετφατζίδης ήταν απόλυτα προσγειωμένος (όπως και ο γιός του), γεγονός που άρεσε και με το παραπάνω στον Μαρινάκη και μάλιστα τόνισε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξωγηπεδική ζωή του γιού του.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν απόλυτα πως ο "Φέτφα" πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί και να δουλεύει για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαβεβαίωσε τον πατέρα του Φετφατζίδη πως θα είναι πάντα στην διάθεσή τους για ό,τι χρειαστεί ο Γιάννης, ενώ δεν έγινε λόγος για νέο συμβόλαιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν θέλουν κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...