ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ –ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…


Η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βρίσκεται σε επαφές με τον Βασίλη Τοροσίδη για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2015 και αναπροσαρμογή του ποσού που θα έχει λαμβάνειν.

Παρά το γεγονός ότι ο Θρακιώτης παίκτης ανανέωσε μόλις πέρσι το συμβόλαιό του για τρία χρόνια προς 500 χιλ.ευρώ ετησίως, η διοίκηση εκτιμά ότι είναι η σημαία του συλλόγου και θα τον «δέσει» για πέντε χρόνια με περισσότερα λεφτά, με μία γενναία οικονομική αναπροσαρμογή.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» το απόγευμα της Πέμπτης έγινε συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ανάμεσα στον μάνατζερ του «πολυσύνθετου» μέσου και τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Γιάννης Μώραλης μίλησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη και είναι εμφανής η καλή διάθεση των δύο πλευρών να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Η διοίκηση πάντως δεν έχει πάρει επίσημη θέση. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου που έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και τον διεθνή αμυντικό οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον κρατήσουν στο λιμάνι με αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...