ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Το πήρε απόφαση ο Οτσόα!

Το πήρε απόφαση ο Οτσόα!
Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι ο Γκιγιέρμο Οτσόα έχει πάρει την απόφασή του να κάνει το ευρωπαϊκό βήμα. Τι λένε οι πηγές από το Μεξικό και ποια τα νέα δεδομένα.

Συνεχή είναι τα ρεπορτάζ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στα οποία αναφέρεται ο Ολυμπιακός ως πιθανός προορισμός του 26χρονου τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν. Όσο μάλιστα το πρωτάθλημα στο Μεξικό (το οποίο λήγει τέλη Απριλίου) φτάνει προς το τέλος του, τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια.

Σενάρια που έχουν μετατραπεί σε υπαρκτό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και ο μάνατζέρ του έχουν επιβεβαιώσει τις πληροφορίες περί επαφών με την ελληνική πλευρά. Αυτό που είναι το νέο της υπόθεσης είναι πως πλέον ο διεθνής Μεξικανός πορτιέρο έχει… συμβιβαστεί με την ευρωπαϊκή ιδέα, και από τη στιγμή που όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ της Λατινικής Αμερικής οι Πειραιώτες είναι οι μόνοι που έχουν δείξει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον προς το παρόν, κατά συνέπεια η πιθανότητα να ντυθεί στα ερυθρόλευκα όλο και αυξάνεται.

Μάλιστα, πολλοί αρθρογράφοι από το Μεξικό γράφουν πως ο Οτσόα –ο οποίος είναι είδωλο στη χώρα του και ιδιαίτερα αγαπητός από το σύνολο της φίλαθλης γνώμης– παρότι θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για έναν ακόμη μήνα που διαρκούν, οι σκέψεις του έχουν ήδη αρχίσει να… ταξιδεύουν προς Ευρώπη μεριά.

Οι περισσότεροι από το κοντινό του περιβάλλον τον παροτρύνουν να κάνει το μεγάλο βήμα και να έρθει στην Ευρώπη, τονίζοντας πως αυτό θα τον κάνει ακόμη καλύτερο τερματοφύλακα. Βέβαια, όπως έχουμε γράψει πολλάκις, ο Οτσόα παρότι τα έχει όλα αυτά στο μυαλό του προτιμά να δίνει την προτεραιότητα στην ομάδα του την Κλουμπ Αμέρικα για την ανανέωση του συμβολαίου του, μια και είναι ιδιαίτερα δεμένος με την ομάδα όπου αγωνίζεται σε όλη του την καριέρα.

To σίγουρο είναι πως η περίπτωση του παίκτη μόνο απαρατήρητη δεν περνά στον Ολυμπιακό, κάτι που μοιάζει πολύ λογικό αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για έναν τερματοφύλακα αξίας 8 εκατ. ευρώ, που μπορεί να αποκτηθεί... δωρεάν ως ελεύθερος, και μάλιστα για θέση όπου οι Ερυθρόλευκοι υστερούν.

Όπως φαίνεται πάντως το σίριαλ «Οτσόα» θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, ενώ το σίγουρο είναι πως πλέον ο Μεξικανός το έχει πάρει απόφαση για την Ευρώπη. Το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του ή αν η υπόθεση θα «χαλάσει» θα φανεί σύντομα.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...