ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ανυπομονεί για τον τελικό ο Μασεράνο

Ανυπομονεί για τον τελικό ο Μασεράνο
Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Ξαβιέ Μασεράνο, ανυπομονεί για τον τελικό του Copa Del Rey με την Ρεάλ Μαδρίτης τον Απρίλιο, και πιστεύει ότι πρόκειται για μία «υπέροχη παράσταση».


Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής με τους «μπλουγκράνα» πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας αφού σκόραραν συνολικά οκτώ τέρματα (8-0) στους ημιτελικούς με την Αλμερία, ενώ οι μερένχες προκρίθηκαν με 2-0 τέρματα επί της Σεβίλλης. Έτσι, στον τελικό θα έχουμε το πρώτο «κλάσικο» μετά από περίπου δύο δεκαετίες.
Μιλώντας στα μέσα σήμερα ο Μασεράνο, παραδέχτηκε ότι περιμένει με μεγάλη αγωνία να έρθει εκείνη η μέρα, όμως πρόσθεσε ότι από σήμερα μέχρι τις 20 Απριλίου υπάρχουν αρκετές και σημαντικές αναμετρήσεις που προέχουν.
Όπως δήλωσε χαρακτηριτικά: «Είναι πάντα υπέροχο να προκρίνεσαι στον τελικό, όμως επειδή θα αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ αυτό γιγαντώνεται. Ένας τελικός εναντίον της Μαδρίτης θα είναι κάτι υπέροχο, αλλά υπάρχουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε μέχρι τότε και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να διαχειριστούμε την κατάσταση σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε».
Ο πρώην άσος της Λιβερπουλ μίλησε και για τον επερχόμενο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Κάμπ Νόου αυτή την αγωνιστική, τον οποίο χαρακτήρισε «πρόκληση»,  και τόνισε: «Όταν μια μεγάλη ομάδα είναι πληγωμένη είναι πιο επικίνδυνη και σίγουρα θέλει να παίξει ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον της Μπαρτσελόνα.
Σε οποιαδήποτε αγωνιστική μπορεί να χάσουμε. Δεν είμαστε μηχανές. Όμως όταν είμαι στα αποδυτήρια πριν τους αγώνες, δεν βλέπω κανένα σημάδι χαλάρωσης…»
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...