ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αγωνία για Σισέ, Κατσουράνη


Δύο νέοι "πονοκέφαλοι" για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει ΠΑΟΚ. Σισέ και Κατσουράνης μετά τους τραυματισμούς στους με την ΑΕΚ είναι αμφίβολοι ενόψει Τούμπας. Πρόβλημα που "πλήρωσε" ο Καρνέζης.
Δύο νέα προβλήματα "πονοκεφαλιάζουν" τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είδε του Σισέ και Κατσουράνη, να φεύγουν τραυματίες στο ματς με την ΑΕΚ.
Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση των δύο παικτών μεν την αγωνία έκδηλη ενόψει του κομβικού ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (21:00). Τραυματίας ο Καρνέζης στην φάση του δεύτερου γκολ.
Η επόμενη μέρα φέρνει -αναγκαστικά- ανασύνταξη και προσήλωση στην συνέχεια του μοναδικού πλέον στόχου το πρωτάθλημα. Οι "πράσινοι" είναι στην μειονεκτικοί θέση του μείον επτά από την κορυφή, ωστόσο άπαντες θεωρούν πως με εμφανίσεις σαν και αυτή απέναντι στην ΑΕΚ, όλα μπορούν να συμβούν.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για μια ακόμα δύσκολη αποστολή της ομάδας του. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι επόμενος αντίπαλος στην "καυτή" και γεμάτη Τούμπα και με την ομάδα του Χάβου να έχει εξαιρετική ψυχολογία λόγω της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού.

Ενας σίγουρα απών, δύο αμφίβολοι

Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως δεν προβληματίζεται με όλα τα παραπάνω αλλά πιο πολύ με την κατάσταση των παικτών του, αφού καλείται να λύσει δύο αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Σίγουρος απών από το ματς στην Θεσσαλονίκη είναι ο Λουκάς Βύντρα που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Ανδρέα Παππά απέναντι στην "Ενωση".
Ομως τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ. Αμφίβολοι είναι οι Τζιμπρίλ Σισέ και Κώστας Κατσουράνης, αφού ο Γάλλος ταλαιπωρείται από μια σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο ενώ ο διεθνής Έλληνας έχει αποκομίσει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο.
Στην κρίσιμη προπόνηση της Παρασκευής θα αποσαφηνιστεί αν οι δύο παίκτες "κλειδιά" θα είναι στην αποστολή για την κρίσιμη "μάχη" της Τούμπας, με το "τριφύλλι" να μην έχει περιθώρια απώλειας στην κούρσα για το πρωτάθλημα.
Πρόβλημα που "πλήρωσε" ο Καρνέζης
Τελικά, ο Ορέστης Καρνέζης στάθηκε διπλά άτυχος στο ματς με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας πορτιέρο, είχε τράβηγμα από το 92' λεπτό του αγώνα και θεωρώντας πως δεν έχουν μείνει πολλά λεπτά αγώνα έσφιξε τα δόντια και έπαιξε μέχρι τέλος.Δυστυχώς όμως η τελευταία φάση έμελλε να είναι μοιραία και εκτός από τον λάθος υπολογισμό δεν είχε την δυνατότητα να πατήσει δυνατά στο έδαφος και να κάνει πιο ψηλά την απόκρουση που μπορεί να έφτανε την μπάλα, πριν καταλήξει στα δίχτυα του.
Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...