ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

"Οι παίκτες μέσα τους έχουν επαναστατήσει"

Μισή ώρα (χωρίς καθυστερήσεις όπως αστειεύτηκε ο ίδιος) κράτησε η ομιλία του Ζεσουάλδο Φερέιρα προς τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, την Παρασκευή στην Παιανία. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στον Ορέστη Καρνέζη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την αποστολή στην Τούμπα ο Τζιμπρίλ Σισέ.

«Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πολλοί με συνεχάρησαν όμως τους είπα ότι συγχαρητήρια πρέπει να δίνεις όταν κερδίζεις. Κάναμε ένα καλό αγώνα αλλά δεν προκριθήκαμε και δεν μ'αρέσει ποτέ να χάνω. Πάντα δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν σου βγαίνουν, άλλες φορές τα πράγματα εξαρτώνται από άλλους. Δεν αποκλειστήκαμε εξαιτίας του τελευταίου αγώνα με την ΑΕΚ αλλά λόγω του πρώτου παιχνιδιού.

Ήμασταν καλύτεροι αλλά η ΑΕΚ είχε τυχερές στιγμές στο πρώτο ματς, στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι όμως χάσαμε την πρόκριση. Αυτό που μου μένει είναι η πρόοδος που έκανε η ομάδα όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα έχουμε την ίδια απόδοση και στην υπόλοιπη διάρκεια του πρωταθλήματος. Το βασικό στοιχείο που χρειάζεται μια ομάδα είναι να φτάνει σε ένα επίπεδο καλού ποσοστού εμφανίσεων και πάντα να γίνεται καλύτερη. Το σημαντικό είναι ο μέσος όρος απόδοσης να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 98' ήταν άδικο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολλές φορές δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Η ομάδα δείχνει ότι έχει αλλάξει και απέναντι στην ΑΕΚ έφτασε σε υψηλό επίπεδο. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα υπάρξουν κάποιες ελλείψεις και θα γίνουν αλλαγές. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Από ότι έχω καταλάβει οι αντίπαλοι παίζουν πάντα στο 120% καθώς όλοι θέλουν να κερδίσουν έναν πρωταθλητή. Όταν όλοι αντιμετωπίζουν τον νταμπλούχο, θέλουν να τον κερδίσουν. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μεγάλος σύλλογος, οι παίκτες μέσα τους έχουν επαναστατήσει. Θα δω την προπόνηση του Σαββάτου για να κρίνω. Ο Βύντρα σίγουρα δεν θα παίξει αφού δέχτηκε κόκκινη κάρτα σε πλάγιο, κάτι που είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Αυτό είναι το μεγάλο σφάλμα του διαιτητή και η έλλειψη ικανότητας.

Έχουμε ακόμα 10 αγώνες και στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε όλους. Θέλουμε 30 βαθμούς μέχρι το τέλος. Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές, θέλουμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι η κορυφαία διοργάνωση και ένα μεγάλο κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θα παίξουν όσοι είναι 100% έτοιμοι".
Ο Φερέιρα στήριξε τον Καρνέζη, παρά το μοιραίο λάθος που έκανε κόντρα στην ΑΕΚ:Ο μοναδικός τρόπος να τον στηρίξουμε είναι να του δείξουμε εμπιστοσύνη. Εγώ του είχα και του έχω εμπιστοσύνη. Ολοι κάνουν λάθη, μέσα από τη γενική «ευτυχία» της ΑΕΚ και τη δική μας ατυχία, ο Καρνέζης στα τελευταία πέντε λεπτά αγωνιζόταν τραυματίας. Μέχρι τότε είχε κάνει ένα καλό παιχνίδι αλλά ο τραυματισμός του επηρέασε τη συγκέντρωσή του. Τελικά είδαμε δύο πράγματα, τη χαρά του Μίτσελ, ο οποίος δεν θα πετύχει ποτέ τέτοιο γκολ ξανά και την ατυχία του Καρνέζη, ο οποίος δεν θα δεχτεί ποτέ ξανά τέτοιο γκολ». 
Για την αποβολή του Βύντρα είπε επίσης: «Δεν ξέρω αν ο διαιτητής έβγαλε την κάρτα στον Βύντρα για να ισοφαρίσει το πρώτο ημίχρονο ή αν δέχτηκε πίεση από την εξέδρα», ενώ για τον Ντάνι Φερνάντες τόνισε: «Ολοι αξίζουν ευκαιρίες. Τους δύο μήνες που είμαι εδώ δεν υπήρξαν οι αγώνες για να αξιολογήσω τον Φερνάντες και δείτε πως ήρθαν τα πράγματα. Ο Φερνάντες έφυγε για να παίξει, ο Καρνέζης τραυματίστηκε και αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Τις αποφάσεις τις παίρνεις πάντα εκ των προτέρων».
Ανοιχτό για Σισέ...Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη ο Τζιμπρίλ Σισέ και όπως τόνισε όλα θα κριθούν στην προπόνηση του Σαββάτου, όπου και θα αποφασίσει και για τα υπόλοιπα ερωτηματικά. Δεδομένα εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Λουκάς Βύντρα καθώς επίσης και ο Ορέστης Καρνέζης για τον οποίο ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε ότι θα μείνει περίπου 10 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει...

Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...