ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Περιμένουν Νούνιες στην Ιντεπεντιέντε

Το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στην Αργεντινή ο Λεονέλ Νούνιες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ιντεπεντιέντε.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε αφήσει την Ιντεπεντιέντε τον περασμένο Αύγουστο και υπέγραψε στην Μπούρσασπορ για δύο χρόνια.Η περιπέτειά του στην Τουρκία τελείωσε γρήγορα, καθώς δεν έπαιζε βασικός, ενώ η ομάδα της Προύσσας απέκτησε τον Ιανουάριο τον Κένι Μίλερ από την Ρέιντζερς και τον Τζόζι Άλτιντορ, ως δανεικό από την Βιγιαρεάλ.
Με δηλώσεις του τόνισε πως το Σάββατο θα επιστρέψει στην παρτίδα του και θέλει την Κυριακή να αγωνιστεί στο φιλικό με την Τίγκρε.
Μία εβδομάδα μετά ξεκινά το πρωτάθλημα, Clausura, με την Ιντεπεντιέντε να υποδέχεται την Βέλες Σάρσφιλντ την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου.
Η Ιντεπεντιέντε απέκτησε τον Ματίας Ντεφεντερίκο ως δανεικό από την Κορίνθιανς και με αυτόν, αλλά και τον Φακούντο Πάρα, πρώην παίκτη της Λάρισας, θα δίνει "μάχη" για μία θέση στην ενδεκάδα ο Νούνιες, όπως τόνισε και ο ίδιος.
Υπάρχουν πάντως και οι Αντρές Σιλβέρα και Μαρτίν Γκόμες, ενώ το καλό για τον Λεονέλ Νούνιες είναι πως μπορεί να παίξει και πίσω από τους επιθετικούς.
Για την κακή παρουσία του στην Μπούρσασπορ ρωτήθηκε αν φταίει το ότι δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, ή ότι δεν προσαρμόστηκε και απάντησε πως μάλλον είναι τα δύο.
"Είναι και τα δύο μαζί. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πήρα ευκαιρίες, αλλά είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Το ποδόσφαιρο εκεί στηρίζεται πολύ στην δύναμη, καμία σχέση με την Αργεντινή. Επίσης η ομάδα έπαιζε μόνο με έναν επιθετικό. Ήμασταν τέσσερις και έπαιζε μόνο ο ένας".
Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...