ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

7ος όμιλος: Πρόκριση και για Μίλαν!

7ος όμιλος: Πρόκριση και για Μίλαν!
Η βολίδα του Ιμπραΐμοβιτς στο 64' άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τη Μίλαν, που νίκησε 2-0 την Οσέρ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. «Περίπατος» και πρωτιά για Ρεάλ, 4-0 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Πρόκριση με βολίδα Ζλάταν
Ο Ιμπραΐμοβιτς βρήκε για μία ακόμα φορά δίχτυα και η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από την Οσέρ σφραγίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση με το 2-0 επί των Γάλλων! Η βολίδα του Ζλάταν στο 64' άνοιξε το δρόμο στους Ιταλούς που στις καθυστερήσεις πέτυχαν και δεύτερο γκολ με πλασέ του Ροναλντίνιο. Από την πλευρά της, η Οσέρ βρίσκεται στο παιχνίδι της τρίτης θέσης, όμως οι ελπίδες της είναι θεωρητικές καθώς θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη!

Οι συνθέσεις:
Οσέρ (Φερναντέζ): Σορέν, Χένγκμπαρτ (59' Σαφνί), Γκρίχτινγκ, Ντούντκα, Κουλιμπαλί, Μπίρσα, Ολιές, Σαμαριτανό (65' Κερσιά), Πεντρετί, Κοντού (82' Τραορέ), Ντινγκά.

Μίλαν (Αλέγκρι): Αμπιάτι, Τζαμπρότα, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα, Αμπάτε, Γκατούζο (90' Στράσερ), Σέεντορφ (76' Μπόατενγκ), Φλαμινί, Αμπροσίνι, Ρομπίνιο, Ιμπραΐμοβιτς (85' Ροναλντίνιο).

Περίπατος και πρωτιά
Μπορεί η Ρεάλ να είχε προκριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική, μπορεί να έχει το μυαλό της στο «clasico» της Δευτέρας απέναντι στην Μπαρτσελόνα, μπορεί ο Άγιαξ να ήταν αυτός που «καιγόταν» για τη νίκη, αλλά η ομάδα του Μουρίνιο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κάνει περίπατο στο Άμστερνταμ! Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 4-0 εκτός συνέχειας του Άγιαξ που απλά θα παλέψει για την τρίτη θέση και το Europa League. Το σκορ άνοιξε στο 36' ο Μπενζεμά με σουτ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από τακουνάκι του Οζίλ, ενώ το 2-0 έκανε στο 44' ο Αρμπελόα με καταπληκτικό, μακρινό σουτ. Ο Ρονάλντο πήρε την σκυτάλη και με κοντινό σουτ στο 70' και πέναλτι στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η ομάδα του Μουρίνιο ολοκλήρωσε με εννιά παίκτες το παιχνίδι λόγω των αποβολών του Αλόνσο και του Ράμος στα τελευταία λεπτά!

Οι συνθέσεις:
Αγιαξ (Γιόλ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιλντερ, Ανίτα, Ενόχ, Σουλεϊμάνι (88' Έρικσεν), Ντε Γιόνγκ (76' Λίντγκρεν), Εμάνουελσον, Ελ Χαμνταουΐ (46' Ντε Ζέου), Σουάρες.

Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Λας Ντιαρά (81' Ματέος), Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέδρο Λεόν (65' Ντι Μαρία), Οζίλ, Μπενζεμά (82' Κανάλες)

Τα αποτελέσματα:
Αγιαξ-Ρεάλ 0-4 (36' Μπενζεμά, 44' Αρμπελόα, 70', 81' πέν. Ρονάλντο)
Οσέρ-Μίλαν 0-2 (64' Ιμπραΐμοβιτς, 90' Ροναλντίνιο)

Η βαθμολογία
1. Ρεάλ 13
2. Μίλαν 8
3. Αγιαξ 4
4. Οσέρ 3

Η τελευταία αγωνιστική (08/12)
Ρεάλ-Οσέρ
Μίλαν-Άγιαξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...