ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Με Παπαλουκά στην Μαδρίτη

Με τον Θοδωρή Παπαλουκά στην αποστολή, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (24/11) για την Μαδρίτη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ρεάλ, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης (23/11) δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει 100% το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και θα είναι στην διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβτς για το ματς με την «βασίλισσα». Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μιχάλης Πελεκάνος που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο.
Με Παπαλουκά στην Μαδρίτη
Η συμμετοχή του Παπαλουκά, θα κριθεί από την εξέλιξη του αγώνα, αφού σίγουρα δεν είναι σε θέση μετά από αποχή δεκαπέντε ημερών να παίξει για μεγάλο διάστημα. Όπως και να έχει όμως, η παρουσία του είναι πολύτιμη, καθώς πρόκειται για τον πλέον έμπειρο παίκτη της ομάδας η οποία τον χρειάζεται στο κομβικό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου παιχνίδι με το συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα.

Εκτός από τον Πελεκάνο, Κατσίβελης, Γλυνιαδάκης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα μείνουν στην Αθήνα. Ο τελευταίος, μάλιστα, συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει, με σκοπό να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...