ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αβέβαιο το μέλλον του Σκόκο

Ο Σκόκο σε μία προσπάθειά του κόντρα στον Θρασύβουλο Παρέμβαση με νόημα έκανε ο Νάτσο Σκόκο ο οποίος πήρε το λόγο, μετά την ομιλία των αρχηγών στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Τα όσα είπε ηχούν επικίνδυνα στα αυτιά της διοίκησης ενόψει της υπογραφής του νέου του συμβολαίου.

Είπε ο Σκόκο στους συμπαίκτες του: «Από τότε που είμαι στην ΑΕΚ συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Δεν έχουμε νοοτροπία νικητή αλλά νοοτροπία μικρής ομάδας. Συμβιβαζόμαστε με τη μοίρα μας όταν ένα ματς δεν πάει καλά. Τα δίνουμε όλα στα ντέρμπι, αλλά είμαστε αδιάφοροι όταν παίζουμε με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας. Όμως τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται στα ντέρμπι. Κερδίζονται στα ματς με τους μικρότερους. Όταν παίζουμε καλά μόνο όταν απέναντί μας βρίσκεται μία μεγάλη ομάδα δείχνουμε ότι είμαστε μικρή ομάδα».

Όμως ο Σκόκο δεν είναι το μοναδικό αγκάθι για την διοίκηση της ΑΕΚ. Εμπλοκή παρουσιάζει και η συμφωνία με τον Ράφικ Τζεμπούρ. «Περιμένουμε να καθοριστεί ραντεβού για να συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου που επιθυμεί η ομάδα. Ακόμα δεν έχουμε ορίσει πότε θα γίνει, αλλά δεν θα καθυστερήσουμε πολύ. Ο Χιμένεθ μιλάει πάντα με καλά λόγια για τον Τζιμπούρ και έχει πει στη διοίκηση ποιοι παίκτες επιθυμεί να μείνουν. Και ο Τζιμπούρ είναι μέσα σε αυτούς. Οπότε σύντομα θα μιλήσουμε με τη διοίκηση» δήλωσε ο ατζέντης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...