ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το el classico του Ίβκοβιτς

O «Ντούντα» ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί μόνο για τη... νίκη στη Μαδρίτη
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας (25/11, 9.45μ.μ, ΝΕΤ), με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να ξεκαθαρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με... αποκλειστικό στόχο τη νίκη.Ο Σέρβος τεχνικός των κυπελούχων Ελλάδος, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση τη «Βασίλισσα», η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του β' ομίλου, τόνισε αρχικά: «Εμείς δεν πάμε για να κρατήσουμε τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι. Δεν υπάρχει στο μυαλό των παικτών αυτό, δεν το έχουμε αναφέρει ούτε στην προπόνηση. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, στον ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα ματς.

Εμείς ξέρουμε ότι ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το μάθαμε και εμείς στο Μπάμπεργκ, αλλά και η Ρεάλ απέναντι στην Μπάμπεργκ. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από την πρεμιέρα. Κάθε παιχνίδι δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όπως και σε όλα τα άλλα ματς, θα πάμε για να κερδίσουμε.

Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό, αλλά ό,τι σε όλα τα άλλα παιχνίδια. Η Ρεάλ παραδοσιακά είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες. Ωστόσο, έχει κάποια καινούργια στοιχεία. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να μην τους δίνουμε δεύτερες επιθέσεις και να προσέχουμε την άμυνά μας. Να κλείσουμε την άμυνά μας. Να τρέξουμε στο παιχνίδι».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Οι μεγάλες ομάδες, μετά από δυσκολίες, πρέπει να δείχνουν πως είναι όντως μεγάλες και το περιμένουμε αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχασαν από τη Σαρλερουά γιατί βρέθηκαν σε κακή μέρα. Ούτε καν έχουμε συζητήσει για το +16. Σημαντικό το ότι επιστρέφει ο Παπαλουκάς. Μας περιμένει μεγάλη πίεση. Έχουμε τραυματίες, ο Χαλπερίν έδειξε καλός και πήρε την ευκαιρία του».

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Θοδωρή Παπαλουκά στη αγωνιστική δράση, σχολίασε: «Είναι σημαντικό που έχουμε τον Παπαλουκά πάλι μαζί μας, έστω και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Έχει κάνει μόνο δύο ματς, αλλά είναι πολύ σημαντικός για μας. Θα κάνουμε και δύο προπονήσεις στη Μαδρίτη και θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του Ζόραν Έρτσεγκ από τον Γιοτάμ Χαλπερίν για τους αγώνες της Α1: «Η αλλαγή του Έρτσεγκ με τον Χαλπερίν είναι κάτι που είχα σκεφτεί πριν το ματς με το Μαρούσι, γιατί με δεδομένο και τον τραυματισμό του Παπαλουκά χρειαζόμασταν έναν ακόμη παίκτη στην περιφέρεια. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν την ομάδα».

Χαλπερίν: «Νίκη έστω με ένα πόντο...»

Από την πλευρά του ο διεθνής Ισραηλινός γκαρντ των Πειραιωτών Γιοτάμ Χαλπερίν υπογράμμισε: «Ο καθένας θέλει να παίζει παντού. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ομάδας και στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Δεν θα είναι όπως το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για εμάς.

Η Ρεάλ είναι εκπληκτική ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητή και θα είναι ένα σπουδαίο ματς. Ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το ματς και το ξέρουμε και εμείς, αλλά δεν κοιτάμε τι έγινε στο παρελθόν και πάμε εκεί για να κερδίσουμε έστω και με ένα πόντο».

Μπουρούσης: «Νίκη και πρωτιά στον όμιλο»

Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης, τόνισε αρχικά: «Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνει η Ρεάλ. Κοιτάμε να είμαστε εμείς έτοιμοι. Πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. ''Κλειδί'' στο ματς θα είναι η άμυνα στην περιφέρεια. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να τρέξουμε».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το αν περιμένει να κάνει ένα ανάλογο εντυπωσιακό ματς με το περσινό στη Μαδρίτη, με τον Καρδιτσιώτη σέντερ να σχολιάζει: «Αυτό ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα. Το ματς αυτό δεν κρίνει τα πάντα και η ήττα δεν είναι καταστροφή. Όμως εμείς πάμε για τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...