ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

«Δίνει 18 εκατ. για Γκοντίν η Τσέλσι»

Ετοιμη να βάλει στον λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης 18 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ντιέγκο Γκοντίν είναι η Τσέλσι σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ. Οι Μπλε προορίζουν τον Ουρουγουανό για αντι-Αλεξ.
«Δίνει 18 εκατ. για Γκοντίν η Τσέλσι»

Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Telegraph, ο Αμπράμοβιτς είναι πιθανό να δαπανήσει 18 εκατ. ευρώ για να πάρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον πρώην παίκτη της Βιγιαρεάλ, αν και αυτός που προτιμά ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα. Ο Λατινοαμερικάνος στόπερ θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλεξ, ο οποίος είναι τραυματίας και θα λείψει για τους επόμενους μήνες, ενώ στη λίστα βρίσκεται επίση ο Γκάρι Κέιχιλ της Μπόλτον. Η Τσέλσι έχει στο πρόγραμμα να πουλήσει τον Ζοζέ Μποζίνγκουα και να κινηθεί για να αγοράσει τον δεξιό μπακ του Αγιαξ, Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βίελ, η αξία του οποίου είναι 20 εκατ. ευρώ.

Ο Γκοντίν μετακόμισε το καλοκαίρι στην Ατλέτικο από την Βιγιαρεάλ αντί 7 εκατ. ευρώ και ξεκίνησε με εξαιρετικές εμφανίσεις στην Primera Division. Ο Ουρουγουανός στάθηκε άτυχος καθώς σε αγώνα με την Λεβάντε τραυματίστηκε και από τότε που επέστρεψε έχει περάσει το μεγαλύτερο διάστημα στον πάγκο.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...