ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

«Πάτησε πόδι» ο Ρούντ

Ο Ολλανδός στράικερ  του Αμβούργου, Ρούντ Βαν Νίστελροϊ, απαίτησε από την ομάδα του να τον αφήσουν να επιστρέψει στο «Μπερναμπέου» για να αντικαταστήσει τον τραυματία Γκονζάλο Χιγκουάιν.
«Πάτησε πόδι» ο Ρούντ


Ο Νίστελροϊ, μόλις ενημερώθηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται ακόμη γι αυτόν και πιστεύουν ότι θα είναι (σύμφωνα με δημοσιεύματα) πολύ χρήσιμες οι υπηρεσίες του στους «Μερένχες», πέταξε… τη σκούφια του. Όπως αναφέρει το γερμανικό αθλητικό περιοδικό Kicker, ο επιθετικός του Αμβούργου έχει ζητήσει επανειλημμένα την «ελευθέρας» του για να επιστρέψει στην Μαδρίτη και να «ντουμπλάρει» τον αργεντινό άσο που είναι τραυματίας και μάλλον χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Μάλιστα, ο 34χρονος, πλέον, Βαν Νίστελροϊ φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Αμβούργου: «Αν δεν με αφήσετε να επιστρέψω στη Μαδρίτη, δεν πρόκειται να ξαναπαίξω στο Αμβούργο».
Ο εκπρόσωπος της γερμανικής ομάδας, Τζόερν Γούλφ, αρνήθηκε να σχολιάσει τα παραπάνω και τόνισε: «Ο Βαν Νίστελροϊ βρίσκεται στον ξενοδοχείο της ομάδας με την υπόλοιπη αποστολή και θα αγωνιστεί κανονικά αύριο απέναντι στην Σάλκε».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...